Keroo_31 Hectopat Katılım 9 Haziran 2022 Mesajlar 117 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2022 #1 CPU %100 oluyor donma oluyor Malwarebytes ile tarattım virüs çıkmadı korkmaya başladım. Özellikler: RTX 2060, Ryzen 5 3600, 16 GB RAM, 650W Power Supply. MSI Afterburner ile test yaptım azıcık sıcaklık iniyor.
CPU %100 oluyor donma oluyor Malwarebytes ile tarattım virüs çıkmadı korkmaya başladım. Özellikler: RTX 2060, Ryzen 5 3600, 16 GB RAM, 650W Power Supply. MSI Afterburner ile test yaptım azıcık sıcaklık iniyor.
OnlyX Hectopat Katılım 21 Temmuz 2022 Mesajlar 4.046 Çözümler 21 29 Ağustos 2022 #11 Malwarebtesi kapatın kullanmıyorsanız. Eğer tarama yapıyorsa normal. Yapmıyorsa virüs olabilir. Kapatın. Eğer tekrar açılırsa düzgün bir virüs tarama programı yükleyip taratın. Keroo_31 dedi: Taratmadan böyle çıkıyor Malwarebytes'dan mı acaba? Genişletmek için tıkla... Hocam o göreve tıklayıp görevi sonlandır deyin. Artı 0 Eksi
Malwarebtesi kapatın kullanmıyorsanız. Eğer tarama yapıyorsa normal. Yapmıyorsa virüs olabilir. Kapatın. Eğer tekrar açılırsa düzgün bir virüs tarama programı yükleyip taratın. Keroo_31 dedi: Taratmadan böyle çıkıyor Malwarebytes'dan mı acaba? Genişletmek için tıkla... Hocam o göreve tıklayıp görevi sonlandır deyin.
KS KS Keroo_31 Hectopat Katılım 9 Haziran 2022 Mesajlar 117 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2022 #12 Hououin Kyouma dedi: İşlemciden fazladan ısındığı durumlarda ısıyı azaltmak için frekansını düşürüyor. Bu da oyunlarda performansı düşmesine sebep olabiliyor. Antivirüsün tarama yapıyor. Oyuna girerken antivirüsü kapatın. Genişletmek için tıkla... direk sileyim mi Artı 0 Eksi
Hououin Kyouma dedi: İşlemciden fazladan ısındığı durumlarda ısıyı azaltmak için frekansını düşürüyor. Bu da oyunlarda performansı düşmesine sebep olabiliyor. Antivirüsün tarama yapıyor. Oyuna girerken antivirüsü kapatın. Genişletmek için tıkla... direk sileyim mi
Hououin Kyouma Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 12.195 Çözümler 86 29 Ağustos 2022 #13 Keroo_31 dedi: Direk sileyim mi? Genişletmek için tıkla... Bilinçli kullanıcıysan antivirüsü silebilirsin. Artı 0 Eksi
Keroo_31 dedi: Direk sileyim mi? Genişletmek için tıkla... Bilinçli kullanıcıysan antivirüsü silebilirsin.
KS KS Keroo_31 Hectopat Katılım 9 Haziran 2022 Mesajlar 117 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2022 #14 ya ne alaka şimdi de böyle çıkıyor Dosya Ekleri cpu 4.png 82 KB · Görüntüleme: 31 Artı 0 Eksi
OnlyX Hectopat Katılım 21 Temmuz 2022 Mesajlar 4.046 Çözümler 21 29 Ağustos 2022 #15 Keroo_31 dedi: Ya ne alaka şimdi de böyle çıkıyor Genişletmek için tıkla... Hocam Avast gibi veya Kaspersky'nin virüs programını indirin. Tam tarama yapın büyük ihtimal virüs var. Eğer Malwarebytes yüklüyse de kullandıktan sonra silin. Artı 0 Eksi
Keroo_31 dedi: Ya ne alaka şimdi de böyle çıkıyor Genişletmek için tıkla... Hocam Avast gibi veya Kaspersky'nin virüs programını indirin. Tam tarama yapın büyük ihtimal virüs var. Eğer Malwarebytes yüklüyse de kullandıktan sonra silin.
KS KS Keroo_31 Hectopat Katılım 9 Haziran 2022 Mesajlar 117 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2022 #16 sanırım virüs falan var içine saklanıyor olabilir mi OnlyX dedi: Hocam Avast gibi veya Kaspersky'nin virüs programını indirin. Tam tarama yapın büyük ihtimal virüs var. Eğer Malwarebytes yüklüyse de kullandıktan sonra silin. Genişletmek için tıkla... yaptıktan sonra geçer mi Dosya Ekleri cpu 5.png 79,2 KB · Görüntüleme: 34 Artı 0 Eksi
sanırım virüs falan var içine saklanıyor olabilir mi OnlyX dedi: Hocam Avast gibi veya Kaspersky'nin virüs programını indirin. Tam tarama yapın büyük ihtimal virüs var. Eğer Malwarebytes yüklüyse de kullandıktan sonra silin. Genişletmek için tıkla... yaptıktan sonra geçer mi
OnlyX Hectopat Katılım 21 Temmuz 2022 Mesajlar 4.046 Çözümler 21 29 Ağustos 2022 #17 Keroo_31 dedi: Sanırım virüs falan var içine saklanıyor olabilir mi? Yaptıktan sonra geçer mi? Genişletmek için tıkla... Denemeden göremeyiz. Büyük ihtimal geçer. Geçmezse format şart. Artı 0 Eksi
Keroo_31 dedi: Sanırım virüs falan var içine saklanıyor olabilir mi? Yaptıktan sonra geçer mi? Genişletmek için tıkla... Denemeden göremeyiz. Büyük ihtimal geçer. Geçmezse format şart.
KS KS Keroo_31 Hectopat Katılım 9 Haziran 2022 Mesajlar 117 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2022 #18 OnlyX dedi: Denemeden göremeyiz. Büyük ihtimal geçer. Geçmezse format şart. Genişletmek için tıkla... hocam kasperskye security cloud indiriyoruz değil mi? Artı 0 Eksi
OnlyX dedi: Denemeden göremeyiz. Büyük ihtimal geçer. Geçmezse format şart. Genişletmek için tıkla... hocam kasperskye security cloud indiriyoruz değil mi?
OnlyX Hectopat Katılım 21 Temmuz 2022 Mesajlar 4.046 Çözümler 21 29 Ağustos 2022 #19 Evet. Artı 0 Eksi
KS KS Keroo_31 Hectopat Katılım 9 Haziran 2022 Mesajlar 117 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2022 #20 hocam indirdiğimde ekran siyah beyaz oldu yarım dakika dondu vallaha daha çok korkmaya başladım OnlyX dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
hocam indirdiğimde ekran siyah beyaz oldu yarım dakika dondu vallaha daha çok korkmaya başladım OnlyX dedi: Evet. Genişletmek için tıkla...