Cristabol Brown Hectopat Katılım 23 Haziran 2020 Mesajlar 737 Çözümler 2 Yer Antalya 26 Temmuz 2020 #11 Kilgharrah dedi: Güzel mi diye sormamın sebebi sistemde herhangi bir sıkıntı olup olmamasıydı. Genişletmek için tıkla... Sistemde sıkıntı yok gibi görünüyor. Yalnız 12K vermişken ben olsam PSU'yu Bronze sertifikalı alırdım. Ekran kartının modeli diğer modellere göre kötü. 3200MHz RAM olsaymış daha iyi olur muş. Kilgharrah dedi: Üstelik elden gidip almak istiyorum bu sizin internetten sipariş etmeniz kadar normal. Genişletmek için tıkla... Peki karar sizin. Bari İstanbul içindeyseniz sinerjinin mağazasından alın. Kilgharrah dedi: Sorduğum soru sistemin düzgün toplanıp toplanmamasıydı. İlk defa toplama PC alacağım için merak ettim ve sormak istedim. Genişletmek için tıkla... Çok sorun yok. Kilgharrah dedi: Yaptığınız boş yorum için teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Yediğiniz kazık helali hoş olsun. Teşekkürler ve iyi günler dilerim.
Kilgharrah dedi: Güzel mi diye sormamın sebebi sistemde herhangi bir sıkıntı olup olmamasıydı. Genişletmek için tıkla... Sistemde sıkıntı yok gibi görünüyor. Yalnız 12K vermişken ben olsam PSU'yu Bronze sertifikalı alırdım. Ekran kartının modeli diğer modellere göre kötü. 3200MHz RAM olsaymış daha iyi olur muş. Kilgharrah dedi: Üstelik elden gidip almak istiyorum bu sizin internetten sipariş etmeniz kadar normal. Genişletmek için tıkla... Peki karar sizin. Bari İstanbul içindeyseniz sinerjinin mağazasından alın. Kilgharrah dedi: Sorduğum soru sistemin düzgün toplanıp toplanmamasıydı. İlk defa toplama PC alacağım için merak ettim ve sormak istedim. Genişletmek için tıkla... Çok sorun yok. Kilgharrah dedi: Yaptığınız boş yorum için teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Yediğiniz kazık helali hoş olsun. Teşekkürler ve iyi günler dilerim.
B Burak12 Kilopat Katılım 19 Aralık 2014 Mesajlar 145 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2020 #12 Aynı PC'nin daha kaliteli malzeme kullanılanını Kasım'da 6000TL'ye toplamıştım Vatan'dan.