R5 3600 RTX 2060S sistem 11.000₺'ye alınır mı?

Bütçe
11.000
abi kafa mi buluyorsun parasina göre kötü.

O zaman gideyim bir tane S2H takıyım yanına da 3000 MHz tek kanal 8 GB RAM sonra bir tane SSD'si falan olsun bulurum bir tanede PSU'lu kasa oooh sonra gelirim millete çok kötü sistem falan yazarım güzel olur bence
Hocam performans olarak 1-2 FPS'dir en fazla fark ısı konusunda olur onunda 5derece için o farka gerek yok BENCE.
bence de hocam eğer 2070s alırsam 3 fanlı almam
Arkadaş şunu söylemek istiyor; bilgisayar güzel ama bu fiyata kötü bu fiyata 2070S'li PC olur, diyor.

Virgül kullanmamış. Bu yüzden ilk başta yanlış anladım doğal olarak

Sistem özelliklerimle dalga geçerek bir yere varamazsin. İlk önce düzgün bir şekilde okumayi ögren daha sonra insanlardan yardim iste. Burada yardim etmeye calisiyoruz yaptigina bak. Cidden şaka gibi gram umurumda değildir istediğiniz fiyati verin para sizin paraniz. İyi forumlar.

Yok hocam aşağıdaki ekran kartlarının ikisi arasında kalırsam 3 fanlı almam

@(p)ink bence de MSI takıntısı saçma, biz sonuçta çirkin gözüken bir RTX 2070S önermiyoruz hemde RTX 2070S Windforce'da RGB ışıklandırma mevcut. 2 seçenek olup birisi aşağıdaki birisi ise Gaming X olsa mantıklı diyebilirim ama bence bütçeniz 11000 lira iken Gigabyte model daha mantıklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…