Güldük eğlendik. Ürünler 1 aylık herhangi bir aciliyetim de yok. İlgilenen olursa sıfır ürün satıyorum. 1.000TL altına verecek değilim
Sizler için üşenmedim en uygun fiyatlarını buldum;
MSI Geforce RTX 2060 8GB DDR5 PCI-E 3.0 NVIDIA Süper Gaming X Ekran Kartı en uygun fiyatlarla MediaMarkt'ta! MSI Geforce RTX 2060 8GB DDR5 PCI-E 3.0 NVIDIA Süper Gaming X Ekran Kartı fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katıl. Kazananlar MediaMarkt'ta!
En ucuz Arctic Freezer 34 eSports DUO İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Arctic Freezer 34 eSports DUO İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 2.019,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Sharkoon 650W Gold Zero 80+ Gold Yarı Modüler Güç Kaynağı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Ranker Cygnus Tempered Glass RGB USB 3.0 ATX Mid Tower Gaming Kasa fiyatı ve özellikleri için hemen sinerji.gen.tr'ye gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun!
Kusura bakmayın ama verilen fiyatları beğenemeyecekseniz neden açık artırma usulü yaptınız? Oraya bir fiyat yazsaydınız kimse bu kadar uğraşmayacaktı. Hâlâ geç değil bir fiyat belirleyebilirsiniz. Bizde ne kadar istediğinizi öğrenip ona göre hareket ederiz.