R5 3600 RTX 2060S vs RX 5700XT sistem toplama

Bütçe
Ekran kartsız 3500-3700

Blastarsk

Megapat
Selamlar. Araştırdım ve gelecekte yükseltmek istersem bana bir sorun yaratmayacağını düşündüğüm bir sistem topladım. Sistemimde 1080P 144Hz monitör kullanacağım. Acaba bu parçalardan değiştirmemi tavsiye ettiğiniz parçalar var mı? Bütçem ekran kartsız 3500-3700 civarında. Teşekkürler.
Corsair CMK8GX4M1D3000C16 Vengeance 8GB 3000MHz DDR4 CL16 Siyah | Trendyol (2 tane)
En son ekran kartına gelirsek orada 3 tane alternatifim var ama onlardan birin alacağım zamanki bütçeme göre karar vereceğim.

5700XT 2060S ye göre daha güçlü bir kart fakat o modeli iyi bir soğutmaya sahip değil diye düşünüyorum.

RTX 2060 Super bayağı ucuz oyunlardaki sıcaklık değerlerini kontrol ettin mi?

Açıkçası NVIDIA ekran kartı olanların sıcaklık değerlerine detaylı olarak bakmadım ama bildiğim kadarıyla fazla ısınmıyorlar. Tek bildiğim AMD kartların çok ısındığı ama o da fiyatıyla cezbediyor.

Hepsi çok ısınmıyor iyisini alırsanız soğutması gayet iyi.

Ben bir ara bakmıştım o karta maşallahı vardı 70-80 den aşağı inmiyordu

Dediğiniz doğru ama onların da fiyatları 500 TL falan daha pahalı oluyor maalesef. Zaten halihazırda bu fiyatlar bile çok yüksek geliyor.
evet doğru ondan dedim zaten çok ucuz diye ama o kadar ısınması beni rahatsız eder şuan Asus rog strix RTX 2060 OC modelinin 3300'den satıyorlardı onu tercih ederim. Bugün alınırsa asus 235 lirada geri iade yapıyor 3100'e geliyor

Peki PSU ve kasa hakkındaki düşünceleriniz nelerdir? Kasanın hava akışı falan ve PSU kalitesi iyi midir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…