Selamlar. Araştırdım ve gelecekte yükseltmek istersem bana bir sorun yaratmayacağını düşündüğüm bir sistem topladım. Sistemimde 1080P 144Hz monitör kullanacağım. Acaba bu parçalardan değiştirmemi tavsiye ettiğiniz parçalar var mı? Bütçem ekran kartsız 3500-3700 civarında. Teşekkürler.
AMD Ryzen 5 3600 3.6 GHz AM4 35 MB Cache 65 W Box İşlemci en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
* Test Raporu için Tıklayınız! Teknik Özellikler Nominal Güç Değeri: 636W Tip: ATX 12V 2.4 Soğutma sistemi: Ortam ısısı veya yüke bağlı 12cm değişken hızlı fan Aktif PFC: Var (max. %99) Verimlilik: Sertifikalı %85 Üstü Verimlilik...
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
www.teknobiyotik.com
En son ekran kartına gelirsek orada 3 tane alternatifim var ama onlardan birin alacağım zamanki bütçeme göre karar vereceğim.
Açıkçası NVIDIA ekran kartı olanların sıcaklık değerlerine detaylı olarak bakmadım ama bildiğim kadarıyla fazla ısınmıyorlar. Tek bildiğim AMD kartların çok ısındığı ama o da fiyatıyla cezbediyor.
Açıkçası NVIDIA ekran kartı olanların sıcaklık değerlerine detaylı olarak bakmadım ama bildiğim kadarıyla fazla ısınmıyorlar. Tek bildiğim AMD kartların çok ısındığı ama o da fiyatıyla cezbediyor.
evet doğru ondan dedim zaten çok ucuz diye ama o kadar ısınması beni rahatsız eder şuan Asus rog strix RTX 2060 OC modelinin 3300'den satıyorlardı onu tercih ederim. Bugün alınırsa asus 235 lirada geri iade yapıyor 3100'e geliyor