Nilva Decapat Katılım 17 Şubat 2019 Mesajlar 128 21 Haziran 2020 #11 Listeye 2070s de koymuşsun. Arkadaşım 2 gün önce sipariş etti ben de almayı düşünüyorum. Test değerleri güzel gözüküyor, kullanıcıların da geneli memnun gibi. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Listeye 2070s de koymuşsun. Arkadaşım 2 gün önce sipariş etti ben de almayı düşünüyorum. Test değerleri güzel gözüküyor, kullanıcıların da geneli memnun gibi. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Z zafercoturoglu Kilopat Katılım 16 Mart 2019 Mesajlar 228 21 Haziran 2020 #12 Blastarsk dedi: Peki PSU ve kasa hakkındaki düşünceleriniz nelerdir? Kasanın hava akışı falan ve PSU kalitesi iyi midir? Genişletmek için tıkla... bilemiyorum
Blastarsk dedi: Peki PSU ve kasa hakkındaki düşünceleriniz nelerdir? Kasanın hava akışı falan ve PSU kalitesi iyi midir? Genişletmek için tıkla... bilemiyorum
MXAY Hectopat Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Haziran 2020 #13 Kardeşim bence hazır sistem al, yorma kendini. Güzel sistemler var bir araştır derim ben.
Galvarino Hectopat Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 234 Yer Wall Maria Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2020 #14 Saphire 5700 xt Nitro+ tasarımı ve soğutması daha iyi ancak tasarım malesef yazılım hatalarını kurtaramıyor.
Saphire 5700 xt Nitro+ tasarımı ve soğutması daha iyi ancak tasarım malesef yazılım hatalarını kurtaramıyor.