R5 3600-RTX2060 sistem toplama

Dolar %80 oranıyla düşücek şu an ülkenin 5 milyar döviz ihtiyacı var swap ile 10 milyar döviz girecek o sıralar düşüceğine kesinlikle inanıyorum aralık günlerindeki dolar gibi olur çünkü döviz ihtiyacının 2 kat fazlası ülkemize girecek bence kesinlikle bekleyin korona virüs de bitince stok sorunu olmayacağı için satıcı artıcak rekabet artıp fiyatlarda azalacak dolarında etkisi olacak bekleyin %99 oranıyla bekleyin.

Doların aşağıdaki tablodaki gibi arttığı bir ülkede beklemenin bir manası yok bence. Alacağınız zaman konu açın yardımcı olalım.
Eki Görüntüle 565838

Doların düşmesi adına benimde bir beklentim yok. Stoklar normale dönerde fiyatlar düşerse diye beklenmeli mi diye düşünüyorum. Dolar 6.5 iken 5300 olan sistemin 7 olduğunda 6700 olma imkanı yok. Stokların azalması fiyatları çok yükseltti maalesef.

Tercih sizin. Ben bekletmeden alma taraftarıyım ama daha sonra düşer mi bilemem. Bu fırsatçıların düşüreceğini çok sanmıyorum.

Dolar düşüyor .
Benim kastım dolar değildi o mesajda. Bazı fırsatçılar dolar düşsede sistemin fiyatını aynı tutuyor. Onun için dedim. Dolar muhtemelen şu anda en fazla 6,70 civarlarına düşecek gibi duruyor. Daha sonra da düşer herhalde ama bilmiyorum. Kimse de bilemez.

Haklısın fırsatçılar fiyatları düşürmeyebilirler. İşini namusu ile yapan çok az insan kaldı ülkede.

İtopya'da ufak ufak düşüşler yaşandı 1600 AF ucuzladı piyasaya göre ama dediğin gibi bazı fırsatçılar indirmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…