Merhaba orta düzey bir bilgisayara sahibim (RTX 2060, Ryzen 5 3600, 16 GB 3200MHzRam) ve League of Legends adli oyunda sabit "120"FPS bile alamamaktayım USB format atmayı driverlerimi en son sürüme güncellemeyi kısacası akla gelebilecek her şeyi yaptım fakat bir düzelme olmadi bu normal bir şey mi yoksa bir çözümü var mı?
Hocam hiç normal değil ya da ekran kartınız bitik yani bende ekran kartı yok i3 4160'ın kendi içindeki entegre ekran kartıyla 1920'de OC ile 60 FPS hatta 1v1de koridorda 100-140 arası 1V1'de oyle.Baron ejdarha 5v5 fightlarda min 60 görüyorum düştüğünü görmedim.
Hocam hiç normal değil ya da ekran kartınız bitik yani bende ekran kartı yok i3 4160'ın kendi içindeki entegre ekran kartıyla 1920'de OC ile 60 FPS hatta 1V1'de koridorda 100-140 arası 1V1'de oyle. Baron ejdarha 5V5 fightlardamin 60 görüyorum düştüğünü görmedim.
Ekran kartının bitik oldugunu bende düşündüm fakat sadece League of Legends'de böyle bir problem yaşıyorum diğer oyunlarda gayet yüksek FPS'ler alıyorum.
Ekran kartının bitik oldugunu bende düşündüm fakat sadece League of Legends'de böyle bir problem yaşıyorum diğer oyunlarda gayet yüksek FPS'ler alıyorum.
Tam ekran 1920x1080 orta ayarlarda oynuyorum her şeyi en düşüğe alsam da FPS'de bir değişiklik olmuyor ayarları sıfırlıyorum bir değişiklik yine olmuyor.