R5 3600 RX 5500 XT bilgisayar toplama

ismailtaha

Centipat
AMD Ryzen 5 3600 soket AM4 MPK işlemci.
MSI B450 GAMING Plus Max soket AM4 DDR4 ATX Gaming anakart.
Corsair Vengeance RGB Pro 16 GB (2x8GB) DDR4 3200MHz C16 siyah RAM - CMW16GX4M2C3200C16
XFX RX 5500 XT thıcc II Pro 8 GB GDDR6 Gaming ekran kartı.
Team GX1 480GB SSD disk.
Gamepower the Black pearl ARGB temperli Gaming mid ATX kasa.
Cougar cgr-ST-500 XTC 500W 80+ Power Supply.
Bir setupta anakart güç kaynağını karşılar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Karşılar. Size tavsiyem kasayı ön tarafı "mesh" bir model kasa alın. Ekran kartını da Sapphire model almanızı öneririm.

Sistem gayet iyi 500W yeter ama ileri dönük olmaz 600W öneririm Gamepower kasa önermem önu mesh panel olan bir kasa alın anakarttan ve biraz da islemciden kisarak ekran kartınızı RX 5600 XT yapın eğer yapmak istemezsin ise GTX 1660 Super alın derim.

Anakart olarak B450 Tomahawk Max fiyat farkı çok yoksa düşünebilirsin. Sogutma blokları bir tık daha büyük OC yapacaksan eğer ilerde birazdaha serin çalışır. Ekran kartı olarak işlemciden kısıp 5600 veya 1660 Ti bakabilirsin. Ayrıca PSU olarak 600 ve üzeri ileriye dönük daha sağlıklı olur. Kasa konusuna gelince fan hediye diye kasa seçimi yapmamalısın sogutma anlamında mesh olan kasalarda ciddi anlamda bir sogutma farkı var. Eğer fiyatları ile birlikte atarsan ya da bütce söylersen birazdaha yardımcı olabiliriz.

Benim konumada bakar misin dostum yardıma ihtiyacım var

Benim konumada bakar misin dostum yardıma ihtiyacım var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…