quarz Centipat Katılım 6 Şubat 2023 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2023 #1 Arkadaşlar merhaba. 4-5 aydır yaşadığım bir sorun var. FIFA oynarken bilgisayar birden restart atıyor. Bunun sebebi ne olabilir acaba? G.Skill 16 GB 3200 MHz AMD Radeon RX 5500 XT MSI B450 Pro Max Ryzen 5 3600
Arkadaşlar merhaba. 4-5 aydır yaşadığım bir sorun var. FIFA oynarken bilgisayar birden restart atıyor. Bunun sebebi ne olabilir acaba? G.Skill 16 GB 3200 MHz AMD Radeon RX 5500 XT MSI B450 Pro Max Ryzen 5 3600
KS KS quarz Centipat Katılım 6 Şubat 2023 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2023 #11 Ergün Plak dedi: Ev eski mi acaba gündüz kullanım yoğun oluyorsa. Genişletmek için tıkla... 10 yıllık bir site. Ben genellikle yazın sıcaktan dolayı olduğunu düşünüyordum ama bu sabah hava buz gibi olmasına rağmen yine kapanınca biraz şüphelendim Artı 0 Eksi
Ergün Plak dedi: Ev eski mi acaba gündüz kullanım yoğun oluyorsa. Genişletmek için tıkla... 10 yıllık bir site. Ben genellikle yazın sıcaktan dolayı olduğunu düşünüyordum ama bu sabah hava buz gibi olmasına rağmen yine kapanınca biraz şüphelendim
328914 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Ekipman Ustası Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 10.363 Makaleler 12 Çözümler 59 28 Eylül 2023 #12 quarz dedi: Ekran kartı 80-90 işlemci de 75-80 seviyelerinde geziniyor. Ama şöyle komik bir durum var bu durum sadece sabahları oluyor gece oynarken kapanmıyor. Kasayı vatandan toplamıştım tabii pek bilgimde olmayınca satış görevlisi beyefendi iteledi kasayı Genişletmek için tıkla... PSU'dan dolayı olduğu açıkça belli PSU değiştirin. Artı 0 Eksi
quarz dedi: Ekran kartı 80-90 işlemci de 75-80 seviyelerinde geziniyor. Ama şöyle komik bir durum var bu durum sadece sabahları oluyor gece oynarken kapanmıyor. Kasayı vatandan toplamıştım tabii pek bilgimde olmayınca satış görevlisi beyefendi iteledi kasayı Genişletmek için tıkla... PSU'dan dolayı olduğu açıkça belli PSU değiştirin.
KS KS quarz Centipat Katılım 6 Şubat 2023 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2023 #13 328914 dedi: PSU'dan dolayı olduğu açıkça belli PSU değiştirin. Genişletmek için tıkla... Bende öyle düşünüyorum ama kafama takılan bir nokta var. Bu durum geceleri olmuyor sadece sabahları oluyor. Artı 0 Eksi
328914 dedi: PSU'dan dolayı olduğu açıkça belli PSU değiştirin. Genişletmek için tıkla... Bende öyle düşünüyorum ama kafama takılan bir nokta var. Bu durum geceleri olmuyor sadece sabahları oluyor.
328914 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Ekipman Ustası Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 10.363 Makaleler 12 Çözümler 59 28 Eylül 2023 #14 quarz dedi: Bende öyle düşünüyorum ama kafama takılan bir nokta var. Bu durum geceleri olmuyor sadece sabahları oluyor. Genişletmek için tıkla... Sabahları sıcaklıklar daha fazlaysa bu etki edebilir belkide. Memory clock'u -300 yapın öyle deneyin. PSU kesinlikle değiştirin. Artı 0 Eksi
quarz dedi: Bende öyle düşünüyorum ama kafama takılan bir nokta var. Bu durum geceleri olmuyor sadece sabahları oluyor. Genişletmek için tıkla... Sabahları sıcaklıklar daha fazlaysa bu etki edebilir belkide. Memory clock'u -300 yapın öyle deneyin. PSU kesinlikle değiştirin.