Merhaba, normal kullanımda hiç karşılaşmadım ama bilgisayarı haftada sadece birkaç saat oyun oynamak için kullanıyorum o yüzden oyunla alakalı bir şey mi yok bilgisayarımla mı alakalı bilemedim. Sadece LoL oynuyorum ve bazen birden PC donuyor yeniden başlatmadan düzelmiyor. Windows 10'dayken böyle bir sorunla karşılaşmamıştım, şu an Windows 11 kullanıyorum.
Konularda sürekli anlatmak istemediğimden direkt böyle bir konu açıp ihtiyaç duyduğumda linkini atmaya karar verdim. Memtest86 önermek yerine bu konuyu atabilirsiniz. :) Öncelikle buradan dosyayı indirip RAR arşivinden çıkartıyoruz...
Konularda sürekli anlatmak istemediğimden direkt böyle bir konu açıp ihtiyaç duyduğumda linkini atmaya karar verdim. Memtest86 önermek yerine bu konuyu atabilirsiniz. :) Öncelikle buradan dosyayı indirip RAR arşivinden çıkartıyoruz...
Undervolt yapmıştım ama onu yapalı 1.5 sene oldu. Dahili psu var corsairin spec deltası 550w. Yazmak için testin bitmesini bekledim ama sanırım bitmiyor 2 saat oldu
Undervolt yapmıştım ama onu yapalı 1.5 sene oldu. Dahili psu var corsairin spec deltası 550w. Yazmak için testin bitmesini bekledim ama sanırım bitmiyor 2 saat oldu
Testi hatasız geçmiş. Belleklerle ile ilgili bir problem yok öyleyse. Windows 11 ile ilgili bir problem olabilir belki, BIOS güncelledikten sonra CSM kapatıp Secure Boot açmayı deneyebilirsiniz. Düzelmezse Windows 10'a dönebilirsiniz.