Kusura bakma kanka böyle insanları çok gördüm biraz patladım. Fakat AMD işlemci denemek istiyorum o yüzden onu alacağım Bir arkadaş SSD sorunlu dedi güzel bir tane SSD bulabilir misin 1 TB olup kronik sorunu olmayan?
Kusura bakma kanka böyle insanları çok gördüm biraz patladım. Fakat AMD işlemci denemek istiyorum o yüzden onu alacağım bir arkadaş SSD sorunlu dedi güzel bir tane SSD bulabilir misin 1 TB olup kronik sorunu olmayan?
Kusura bakma kanka böyle insanları çok gördüm biraz patladım. Fakat AMD işlemci denemek istiyorum o yüzden onu alacağım Bir arkadaş SSD sorunlu dedi güzel bir tane SSD bulabilir misin 1 TB olup kronik sorunu olmayan?
Zalman S4 Plus stokta yok. Sanırım, stok bekleyeceksiniz. DarkFlash Pollux alıp, artan paraya anakartı veya PSU'yu yükseltebilirsin. Pollux' un hava akışı, S4 Plus'a göre daha iyi.
En ucuz SanDisk Ultra 3D SDSSDH3-1T00-G25 SATA 3.0 2.5" 1 TB SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! SanDisk Ultra 3D SDSSDH3-1T00-G25 SATA 3.0 2.5" 1 TB SSD özelliklerini incele, 3.852,50 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
SSD Plus değil, Ultra 3D yani sorunsuz olan model.