R5 3600-RX 5600 XT vs 10400F-RX 5700 XT sistem

Satanay

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Ege Bölgesi
Merhaba arkadaşlar, öncelikle bu iki PC arasında kaldım ve Vatan zorunluluğu var. (Kendim için almıyorum.) Vatan'dan tek tek dizmeyi denediğimde çok pahalı tutuyor ve hazır OEM sistemleri daha iyi. Arkadaş hem render hem de oyun için kullanacak ve iki sistem arasında sadece 4 TL gibi bir fark var.

Bu durumda R5 3600 ve RX 5600 XT mi daha iyi performans verir hem render hem oyun için. Yoksa 10400F alıp RX 5700 XT'yi almak daha mı mantıklıdır zira benchmark testlerine baktığımda aradaki render farkı çok da yok gibi. Bütçe 7700 TL civarı ve Vatan'da en uygunu olarak bunları buldum.

modlar tekrar yasaklamazsa sevinirim, geçen yasakladınız eski konuları kullanın diye onlara da yazamıyorum nasıl kullanayım? Bütçe değişmiş, zorunluluk gelmiş eski konu kullanın diyorsunuz. "E, iyi bari kullanayım." Diyorum, bu sefer de yazı yazamıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
1. sistem çok iyi bence kaçırmayın.

Crucial SSD'lerde bir sıkıntı mı var yoksa "daha iyisi olabilirmiş" manasında mı dediniz?

SSD nvme olsa çok daha iyi olurmuş ama sistem genel olarak güzel duruyor. rx5700xt ile gitmeniz çok daha avantajlı olur. 1 ay önce çok yakın bir fiyata rtx 2060'lı sistem topladım biraz üzdü bunu görmek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…