Acilen verilen karar ile böyle bir PC toplama zorunda kaldım.
Zamanım da olmadığından şu an derinlemesine araştıramıyorum ve en hızlı burada içim rahat eder diye düşündüm.
Başlıktaki gibi basit bir soru. Parçalar hepsi birlikte uyumlu mudur? Yoksa bugün hala yapabiliyorken değiştireceğim.
Zamanım da olmadığından şu an derinlemesine araştıramıyorum ve en hızlı burada içim rahat eder diye düşündüm.
Başlıktaki gibi basit bir soru. Parçalar hepsi birlikte uyumlu mudur? Yoksa bugün hala yapabiliyorken değiştireceğim.
Dediğim gibi bilgisayarı zaten topladım iş işten geçti gibi bir durum var yani.
Parçaların hepsi elime ulaşınca halihazırda elimde olan 1060 Gaming X modelini takacağım ve 1-2 ay içerisinde ya RX 5700XT ya da RTX 2070S alacağım (3500-4100 TL arası bütçe ile).
@Darkisback@AirJET Biraz stere girdiğimden ve de takıntılı olduğumdan uyumluluk açısından soruyu sormuştum. Konu başlığı da değiştirildiği için pek anlaşılmamış.