kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 6 Haziran 2022 #11 SSD ekle işte bu devirde HDD ile çile çekmeye değmez.
Bonita Hectopat Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 1.379 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2022 #12 alihanvardertyok dedi: Şimdi oldu. En azından standardı yakalayan bir kule tipi soğutucu alınabilir. SSD göremedim. Bu konuda da iyi bir ürün eklemesi yapılabilir. Genişletmek için tıkla... SSD için tavsiyeniz var mı? Sadece Windows kurmak için.
alihanvardertyok dedi: Şimdi oldu. En azından standardı yakalayan bir kule tipi soğutucu alınabilir. SSD göremedim. Bu konuda da iyi bir ürün eklemesi yapılabilir. Genişletmek için tıkla... SSD için tavsiyeniz var mı? Sadece Windows kurmak için.
alihanvardertyok Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ekim 2019 Mesajlar 17.642 Makaleler 6 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2022 #13 Bonita dedi: SSD için tavsiyeniz var mı? Sadece Windows kurmak için. Genişletmek için tıkla... Bütçeniz nedir? Ayrıca sadece sistem kurmak için düşünmeyin. Oyunlarda da açılış süreleri açısından artıları olabiliyor.
Bonita dedi: SSD için tavsiyeniz var mı? Sadece Windows kurmak için. Genişletmek için tıkla... Bütçeniz nedir? Ayrıca sadece sistem kurmak için düşünmeyin. Oyunlarda da açılış süreleri açısından artıları olabiliyor.
Bonita Hectopat Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 1.379 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2022 #14 kino dedi: SSD ekle işte bu devirde HDD ile çile çekmeye değmez. Genişletmek için tıkla... HDD gerçekten çok sıkıntı bir daha asla almam. Sistemin neredeyse bütün hızı HDD ye bağlı 2 dk sürüyor açılması, kendine gelmesi 10 dk alihanvardertyok dedi: Bütçeniz nedir? Ayrıca sadece sistem kurmak için düşünmeyin. Oyunlarda da açılış süreleri açısından artıları olabiliyor. Genişletmek için tıkla... Windows hızlı olsa yeter aslında 250 GB lik bir şey olsa yeterli benim için. Bütçe Max 1000 tl
kino dedi: SSD ekle işte bu devirde HDD ile çile çekmeye değmez. Genişletmek için tıkla... HDD gerçekten çok sıkıntı bir daha asla almam. Sistemin neredeyse bütün hızı HDD ye bağlı 2 dk sürüyor açılması, kendine gelmesi 10 dk alihanvardertyok dedi: Bütçeniz nedir? Ayrıca sadece sistem kurmak için düşünmeyin. Oyunlarda da açılış süreleri açısından artıları olabiliyor. Genişletmek için tıkla... Windows hızlı olsa yeter aslında 250 GB lik bir şey olsa yeterli benim için. Bütçe Max 1000 tl
alihanvardertyok Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ekim 2019 Mesajlar 17.642 Makaleler 6 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2022 #15 Bonita dedi: Windows hızlı olsa yeter aslında 250 GB lik bir şey olsa yeterli benim için. Bütçe Max 1000 tl Genişletmek için tıkla... O bütçeyle 500 GB'lık kaliteli bir NVMe alabilirsiniz. PNY XLR8 CS3030 500GB
Bonita dedi: Windows hızlı olsa yeter aslında 250 GB lik bir şey olsa yeterli benim için. Bütçe Max 1000 tl Genişletmek için tıkla... O bütçeyle 500 GB'lık kaliteli bir NVMe alabilirsiniz. PNY XLR8 CS3030 500GB
Bonita Hectopat Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 1.379 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2022 #16 alihanvardertyok dedi: O bütçeyle 500 GB'lık kaliteli bir NVMe alabilirsiniz. PNY XLR8 CS3030 500GB Genişletmek için tıkla... Aynen böyle bir şey olabilir. Teşekkür ederim.
alihanvardertyok dedi: O bütçeyle 500 GB'lık kaliteli bir NVMe alabilirsiniz. PNY XLR8 CS3030 500GB Genişletmek için tıkla... Aynen böyle bir şey olabilir. Teşekkür ederim.