R5 3600 + RX 5700 XT sisteme RAM ve PSU tavsiyesi

JusTaUseR

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
.
.
.
.
.
.
Sistem bu şekilde. Yalnız PSU markalarını iyi bilmem hiçbirine güvenemedim bu sebeple o yüzden sizden bu konuda tavsiye almak istedim. Bir de karar veremedim bir türlü.
3200 MHz CL 16 RAM mi, 3600MHz CL 16 RAM mi yoksa 3600 MHz CL 18 RAM mi diye. Genel olarak oyun için kullanacağım acaba 3600 MHz CL 16'ya 250 TL fazla vermeye değer mi? Sistemin başka eksiği gediği varsa söylerseniz sevinirim.

Son düzenleme:
PSU olarak biraz aşıyor ama High Power Gold Performance GD 750W öneririm.
Anakart Tomahawk Max alınabilir zaten.

Kasa olarak açıkçası o kadar parayı Dark'a vermezdim.

Arctic'in fiyatı çok artı belki daha iyi bir alternatif vardır.

PSU olarak biraz aşıyor ama High Power Gold Performance GD 750W öneririm.

COOLER MASTER MWE 80PLUS 750W 2xEPS, AKTİF PFC 120MM FANLI GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Sizin attığınız psu mu daha iyidir bu mu bir de

Msi vampric 010m alacağım önerirmisiniz?

PSU olarak biraz aşıyor ama High Power Gold performance GD 750W öneririm.

O kasayı büyüklüğü ve ferahlığı için istemiştim hava akışı da ön panel sayesinde çok iyi o yüzden fiyatı o kadar uçuk gelmedi bana.
Anakart konusunda 3 pin ARGB fan bağlantısı bulunduğu için seçmiştim.
High Power güvenilir bir marka mı yani 1 sene sonra patlamaz değil mi? Bir de 750W fazla değil mi?

@İhsan4134 daha üst segment bir PSU desek yanlış olmaz High Power için. Kasa olarak bence XPG Invender daha mantıklı.

Asıl soruya gelirsek ilk başta High Power'ın Sirtec ile birlikte olduğu ve gayet iyi PSU modelleri olduğunu söyleyeyim ve önerdiğim onlardan biri.

Anakart ARGB girişi istiyorsanız önerim ASRock B450M Pro4 olur.
Siz sormadan ben aynı yapıyı sahip olan Fatal1ty modelinin karşılaştırma videosunu atayım:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kalan para ile ekran kartını RX 5700 XT Nitro+ ve ARGB fan (SE pahalı olduğu için ayrı koydum) birde kasa olarak yanına Sharkoon Rev 200 alırsanız tam olur.

Sharkoon Rev 200 modelinin ön tarafının mesh olmamasına bakmayın P400A gibi gayet iyi hava akışı olan modeller ile benzer sonuçlar alıyor:

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı