darkknightgamer
Hectopat
Daha fazla
RAM'ler Dual mi çalışıyor?
RAM'ler Dual mi çalışıyor?
Acaba internet bağlantısı etki eder mi?
Pek sanmıyorum. Hikaye modunda denediniz mi?
Denedim denk gelmedi bir de şunu merak ediyorum RAM konusu açılmışken şimdi Forza 8 GB RAM var ya bende bitanesi 3200 MHz ben bundan 2 tane kullanıyorum 6400 MHz olması gerekmez mi topla mı? Bilmediğim için sordum. Yoksa 3200 mu olması lazım?
Hayır hocam 3200 MHz olmalı. İki RAM birleşerek voltran oluşturmuyor çünkü. Farklı RAM bellekler hala. Her ikisi de 3200 MHz hızda çalışır.
Verdiğiniz örnek şuna benziyor; "2 adet 530 MB okuma hızına sahip SSD takılırsa 1060 MB okuma hızı olması gerekmez mi?"
Hayır, gerekmez. İki farklı SSD oldukları için ikisi de ayrı ayrı 530 MB okuma hızına sahip olur.
Anlamanız için verdim bu örneği.
Anladım çok teşekkür ederim bilgi için. Çünkü kafama takılıyor bazen. Ama bu drop sorunu nasıl olacak. AMD software güncellemesi sonrası oldu. Oyun moduna aldığım zaman görüntü keskinleştirme açık VSR açık kafasına göre biseyler açık. Birkaç şeyi kapattım arada yapıyor şimdi. Oyun modunda bazen sıklıkla yapıyordu. O da Online de diğerlerinde sıkıntı yok.
RAM'ler 2600'dü ben video izleyerek BIOS'tan 3200e yükseldim normal mi bu yaptığım?