N NeoShnn Femtopat Katılım 6 Mayıs 2022 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2022 #1 Arkadaşlar PC toplamaya karar verdim ve aklımda bazı belirli parçalar var sizinde fikirinizi almak istedim uyuşmayan parçalar vb var mı? Ekran kartı: Sapphire Pulse RX 6500 XT. İşlemci: AMD Ryzen 5 3600. Anakart: MSI B450M Pro- M.2 Max. RAM: Corsair Vengeance 3200MHz (8x2) PSU: Gameforce GF-550 Son düzenleme: 6 Mayıs 2022
Arkadaşlar PC toplamaya karar verdim ve aklımda bazı belirli parçalar var sizinde fikirinizi almak istedim uyuşmayan parçalar vb var mı? Ekran kartı: Sapphire Pulse RX 6500 XT. İşlemci: AMD Ryzen 5 3600. Anakart: MSI B450M Pro- M.2 Max. RAM: Corsair Vengeance 3200MHz (8x2) PSU: Gameforce GF-550
Faboxin Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Kasım 2015 Mesajlar 1.060 6 Mayıs 2022 #2 PSU hakkında bir bilgim yok bu yüzden bir şey diyemiyorum. Ekran kartınızdan tam verim almak için 4.0 PCIe destekli bir anakart gerekiyor kullandığınız anakartın yok sanırım. Bütçe nedir?
PSU hakkında bir bilgim yok bu yüzden bir şey diyemiyorum. Ekran kartınızdan tam verim almak için 4.0 PCIe destekli bir anakart gerekiyor kullandığınız anakartın yok sanırım. Bütçe nedir?
N NeoShnn Femtopat Katılım 6 Mayıs 2022 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2022 #3 9-10 bin
Faboxin Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Kasım 2015 Mesajlar 1.060 6 Mayıs 2022 #4 NeoShnn dedi: 9-10 bin Genişletmek için tıkla... @kino güncel sistemler hakkında benden daha bilgilidir kendisi.
NeoShnn dedi: 9-10 bin Genişletmek için tıkla... @kino güncel sistemler hakkında benden daha bilgilidir kendisi.
kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 6 Mayıs 2022 #5 Bu da var. ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com
Bu da var. ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com
N NeoShnn Femtopat Katılım 6 Mayıs 2022 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2022 #6 kino dedi: Bu da var. ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Genişletmek için tıkla... öneri için teşekkürler
kino dedi: Bu da var. ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Genişletmek için tıkla... öneri için teşekkürler