R5 3600 RX 6600 OC

@yusuf6806

Voltajı 1.25v yapıp öyle deneyebilirsin, Şu an silikon kalitesi hakkında fikir edindim, asıl OC başlıyor.

4.2GHz 1.25v tutarsa aynı testlerde sonrasında 4.25GHz 1.25v deneriz.

@yusuf6806

Voltajı 1.25v yapıp öyle deneyebilirsin, şu an silikon kalitesi hakkında fikir edindim, asıl OC başlıyor.

4.2GHz 1.25v tutarsa aynı testlerde sonrasında 4.25GHz 1.25v deneriz.

Ctr programında Silver çıkmıştı silikon kalitesi bu değerleri vermişti.

Dosya Ekleri

• 223.jpg
    327,4 KB · Görüntüleme: 32
Ctr programında Silver çıkmıştı silikon kalitesi bu değerleri vermişti.

CTR'ın silikon kalitesini yanlış gösterebildiğine dair duyumlar da aldım, o yüzden pek yaklaşmıyorum ancak yine de bir fikir.

Dosya Ekleri

• 1s.jpg
    374 KB · Görüntüleme: 32
  • 2c.jpg
    372,9 KB · Görüntüleme: 28
  • 3c.jpg
    375,1 KB · Görüntüleme: 40
Son düzenleme:
Güzel, şimdi ise 4.25GHz 1.25v testi de alabilir miyiz? 7 derece daha falan yolumuz var.

Zirvede bıraksak nasıl olur bu değerler yetmezmi bana şimdilik böyle dursa ilerleyen günlerde yetmediği zaman yapsak olur mu

O da olur, 6600'e yeter zaten. Yaptığımız şey tam OC olsun diye en azından 4.3GHz görmek fena olmazdı.

Ama burada da bırakabiliriz, OC olmasa da UV konusunda iyi oldu.

O da olur, 6600'e yeter zaten. Yaptığımız şey tam OC olsun diye en azından 4.3GHz görmek fena olmazdı.

Ama burada da bırakabiliriz, OC olmasa da UV konusunda iyi oldu.

Ben rahat durmam zaten gene sizin yardımınızı isterim bunu OC bölümünden mi yapayım yoksa gene Core voltage düşürmeye çalışayım onda çok uğraşıyorum OC bölümünde hemen oluyor.

@yusuf6806

Bence frekans arttıralım, daha gider.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…