R5 3600 RX 6600 XT sistemde FiveM FPS düşüklüğü

Virifus

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX 5500XT 8gb
16 GB 3200Mhz DDR4 dual channel Ram
B450M S2H Anakart
Ryzen 5 3600 İşlemci
XTC 80Plus Silver 600W Psu
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar sistemim Sapphire Nitro+ RX 6600 XT 8 GB, Ryzen 5 3600 işlemci, Dual channel 2x8 3000MHz CL16 RAM. Sizce problem ne, acaba yine AMD yüzünden mi bu düşüşler? Acaba farklı Driver'a mı geçmeli, yoksa en güncel Driver'da kalmalı mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ortalama kaç fps alıyorsunuz ve hangi ayarlarda oynuyorsunuz?

Ultranın bir altında,Very High ayarlarda oynuyorum.80-90 fps alıyorum ama bazen 20 ye düşüyor sık sık drop giriyor ekran kartını 3 gün önce sıfır aldım,İşlemcinin de macununu halihazırda yeniledim.Fakat çözülmedi.

Arkadaşlar pubgda falanda drop giriyor bazen.Bu neyden kaynaklanıyor sistemde her şey yeni falan bir sıkıntı da yok.Anlam veremiyorum ya.

Son düzenleme:
Bende İ3 10100F RX 6600 vardı Ultra da 150-200 arası alıyordum story'de online'de serverinden serverine değişir. Sizin sisteminizle aynı olupta benchmark testi yapan videolar vardır youtube de öncelikle oradaki fps'ler ile sizin fps'niz aynı mı onu öğrenin.

Benim işlemci çok daha iyi ona göre,ekran kartım da xt modeli.Neden daha düşük alıyorum?

Benim işlemci çok daha iyi ona göre,ekran kartım da xt modeli.Neden daha düşük alıyorum?
Hocam story modda ben bu fps değerlerini alıyorum dediğim gibi sizin sistem özelliklerine sahip olup benchmark testi yapılan videolar illaki vardır oraya bakıp fps değerlerini kontrol edin bir kaç oyunda önce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…