Mirac Acar Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 753 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Sarıyer Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2025 #11 Kozaa dedi: Arkadaşım https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-everest-eps-1650-1650-w-fiyati,98367979.html bunu 2K ya sana vereyim dedi bu nasıl sence. Yardımın için teşekkür ederim bu attığım olmazsa onu alacağım. Genişletmek için tıkla... Sakın bulaşma, bedava verse de alma. Marka hakkında -özellikle psuları- forumdaki konulara bakarsan sebebini anlarsın.
Kozaa dedi: Arkadaşım https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-everest-eps-1650-1650-w-fiyati,98367979.html bunu 2K ya sana vereyim dedi bu nasıl sence. Yardımın için teşekkür ederim bu attığım olmazsa onu alacağım. Genişletmek için tıkla... Sakın bulaşma, bedava verse de alma. Marka hakkında -özellikle psuları- forumdaki konulara bakarsan sebebini anlarsın.
Kozaa Femtopat Katılım 22 Ocak 2025 Mesajlar 13 Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: R5 3600 Ekran Kartı: gt 1030 Anakart: MSI B450M-A Pro Max Ram: Kingstone Fury Beast 16x2 Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2025 #12 Mirac Acar dedi: Sakın bulaşma, bedava verse de alma. Marka hakkında -özellikle psuları- forumdaki konulara bakarsan sebebini anlarsın. Genişletmek için tıkla... Yardımın için çok teşekkürler. Forumdaki konulara baktım zaten şu an pazartesiyi bekliyorum sipariş vereceğim önerdiğin PSU'yu.
Mirac Acar dedi: Sakın bulaşma, bedava verse de alma. Marka hakkında -özellikle psuları- forumdaki konulara bakarsan sebebini anlarsın. Genişletmek için tıkla... Yardımın için çok teşekkürler. Forumdaki konulara baktım zaten şu an pazartesiyi bekliyorum sipariş vereceğim önerdiğin PSU'yu.
Mirac Acar Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 753 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Sarıyer Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2025 #13 Kozaa dedi: Yardımın için çok teşekkürler. Forumdaki konulara baktım zaten şu an pazartesiyi bekliyorum sipariş vereceğim önerdiğin PSU'yu. Genişletmek için tıkla... Rica ederim ne demek, yardımcı olduysam çok sevindim. Kullandıktan sonra da güncelleme yaparsan iyi olur. Hayırlı olsun.
Kozaa dedi: Yardımın için çok teşekkürler. Forumdaki konulara baktım zaten şu an pazartesiyi bekliyorum sipariş vereceğim önerdiğin PSU'yu. Genişletmek için tıkla... Rica ederim ne demek, yardımcı olduysam çok sevindim. Kullandıktan sonra da güncelleme yaparsan iyi olur. Hayırlı olsun.
Kozaa Femtopat Katılım 22 Ocak 2025 Mesajlar 13 Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: R5 3600 Ekran Kartı: gt 1030 Anakart: MSI B450M-A Pro Max Ram: Kingstone Fury Beast 16x2 Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2025 #14 Arkadaşlar ürün elime ulaştı. Gayet sessiz tam yüke girdiğinde bile pek ses duymuyorum. Alınabilir fiyat performans kaliteli. Kutulaması gayet güzel. Öneririm.
Arkadaşlar ürün elime ulaştı. Gayet sessiz tam yüke girdiğinde bile pek ses duymuyorum. Alınabilir fiyat performans kaliteli. Kutulaması gayet güzel. Öneririm.