R5 3600 sıcaklık değerleri

Hocam az önce CPB ile pbo kapalı 4000 MHz 1.265 v verdim. Sistem 102 dereceleri gördüğü için direkt olarak kapattım. Ne yapmam gerekiyor? Montaj falan da hatalı durmuyor?

Hocam az önce CPB ile pbo kapalı 4000 MHz 1.265 v verdim. Sistem 102 dereceleri gördüğü için direkt olarak kapattım. Ne yapmam gerekiyor? Montaj falan da hatalı durmuyor?
İyi etmişsiniz hocam kasanız nedir acaba hava akışında falan problem mi var. Aynı işlemci aynı soğutucuyu kullanıyoruz çünkü sizinle. Sadece kasa farklı olabilir ya da soğutucunun montajı düzgün yapılmamış olabilir bunlardan biri yani.

Kasa modelim dark vision önde 3 fan arkada bir tane egzoz fan var.Ön paneldeki temper camı söktüm.Hava akışı var aslında kasada ama fanlar mı kalitesiz?

Kasa modelim dark vision önde 3 fan arkada bir tane egzoz fan var.Ön paneldeki temper camı söktüm.Hava akışı var aslında kasada ama fanlar mı kalitesiz?
Olabilir hocam. Benim de kasa bu o kadar fark eder mi bilemedim açıkçası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…