R5 3600 sistem açılıyor ama ekran gelmiyor

yigitgngr

Decapat
PC açılıyor, fanlar dönüyor, BIOS amblemi geliyor, Windows 10 amblemi geliyor, sonra ekran simsiyah. Please connect HDMI yazıyor, monitöre görüntü gelmiyor. Üç kez aç kapa yaptım bu uyarıyı verdi.

IMG_20230613_224153.jpg

(Windows 10'dan 11'e geçtim bu sorunu çözmek için, çözülemedi 10'a geri dönüp 2 kez temiz format yaptım USB'den yine çözülmedi.)

RX 5700 XT.
R5 3600.
ASUS TUF B450M Pro Gaming.

Son düzenleyen: Moderatör:
PC açılıyor, fanlar dönüyor, BIOS amblemi geliyor, Windows 10 amblemi geliyor, sonra ekran simsiyah. Please connect HDMI yazıyor, monitöre görüntü gelmiyor. Üç kez aç kapa yaptım bu uyarıyı verdi.

Eki Görüntüle 1819918

(Windows 10'dan 11'e geçtim bu sorunu çözmek için, çözülemedi 10'a geri dönüp 2 kez temiz format yaptım USB'den yine çözülmedi.)

RX 5700 XT.
R5 3600.
ASUS TUF B450M Pro Gaming.
Hocam sadece varsayım yapacağım, Windows logosu gelmesi UEFİ kısmının çökmüş olmasından kaynaklanıyor olabilir.

Hocam sadece varsayım yapacağım, Windows logosu gelmesi UEFI kısmının çökmüş olmasından kaynaklanıyor olabilir.

Hocam her şeyi denemeye razıyım. Güvenli modda açılıyor açtım sürücüyü kaldırdım. Ekran kartı sürücüsü olmadan denedim açıldı ama yeniden başlatmaya korkuyorum. Şimdilik ne yapabilirim? PC açık, arkada driver iniyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı