kidseegoats
Femtopat
Selamlar, yeni PC topluyorum. R5 3600 ve B450M S2H(kutu üzerinde Ryzen 3 ready ibaresi mevcut) ile Boot denemesi yaptım fakat ne bip sesi geliyor ne de görüntü. Ayrıca açma tuşuna basılı tutarak kapatamıyorum da. Anakart üzerindeki fan çıkışları çalışıyor CPU ve sistem fanları dönüyor. 3000MHz 16 GB RAM'i iki slota teker teker takarak ve RAM'siz de denedim. Ekran kartı takılı ve takılı olmadan da denedim. Power LED'i de yanıyor. Sorun nedir?
Herhangi bir depolama aygıtı bulunmuyor anakart üzerinde ve ayrıca cpunun doğru takıldığını da kontrol ettim.
İki farklı fan markası için bile birbirini yiyecek kadar pc bilgisine güvenen tiplerin olduğu şu sitede bu soruna 24 saatte cevap gelmemesi komik oldu. Sorunum da çözüldü. Konu kapatılabilir.
Herhangi bir depolama aygıtı bulunmuyor anakart üzerinde ve ayrıca cpunun doğru takıldığını da kontrol ettim.
İki farklı fan markası için bile birbirini yiyecek kadar pc bilgisine güvenen tiplerin olduğu şu sitede bu soruna 24 saatte cevap gelmemesi komik oldu. Sorunum da çözüldü. Konu kapatılabilir.
Son düzenleme: