N Newasky Hectopat Katılım 27 Şubat 2022 Mesajlar 5.204 Çözümler 4 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2022 #11 Alaxel dedi: neden Genişletmek için tıkla... Üstte attığım mesaja bakabilirsiniz. Mantartabanca dedi: Bu yaz geçtikten sonra ben de ekran kartı almayı düşünüyorum da o yüzden ben de sormak istedim. RTX biraz fazla cezbediyor beni. 3060 Ti almak aradaki farka değer mi? Kas gücü olarak 3060 düşünüldüğünden daha zayıf diyorlar da o manada sordum. Genişletmek için tıkla... O dönemki fiyata bağlı hocam. Bütçe biraz yükselirse RTX 4000 serisine bakabilirsiniz. Son düzenleme: 17 Temmuz 2022
Alaxel dedi: neden Genişletmek için tıkla... Üstte attığım mesaja bakabilirsiniz. Mantartabanca dedi: Bu yaz geçtikten sonra ben de ekran kartı almayı düşünüyorum da o yüzden ben de sormak istedim. RTX biraz fazla cezbediyor beni. 3060 Ti almak aradaki farka değer mi? Kas gücü olarak 3060 düşünüldüğünden daha zayıf diyorlar da o manada sordum. Genişletmek için tıkla... O dönemki fiyata bağlı hocam. Bütçe biraz yükselirse RTX 4000 serisine bakabilirsiniz.
M Mantartabanca Hectopat Katılım 16 Aralık 2021 Mesajlar 605 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2022 #12 Newasky dedi: Üstte attığım mesaja bakabilirsiniz. O dönemki fiyata bağlı hocam. Bütçe biraz yükselirse RTX 4000 serisine bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Çok yüksek gelir hocam, benim maksimum bütçe 13-14K olabilir.
Newasky dedi: Üstte attığım mesaja bakabilirsiniz. O dönemki fiyata bağlı hocam. Bütçe biraz yükselirse RTX 4000 serisine bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Çok yüksek gelir hocam, benim maksimum bütçe 13-14K olabilir.
Alaxel Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 598 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2022 #13 Newasky dedi: Üstte attığım mesaja bakabilirsiniz. O dönemki fiyata bağlı hocam. Bütçe biraz yükselirse RTX 4000 serisine bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... işlemcim r5 3600 4000 serini destekler mi
Newasky dedi: Üstte attığım mesaja bakabilirsiniz. O dönemki fiyata bağlı hocam. Bütçe biraz yükselirse RTX 4000 serisine bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... işlemcim r5 3600 4000 serini destekler mi
Araseksi Hectopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 1.571 Çözümler 3 17 Temmuz 2022 #14 Alaxel dedi: işlemcim r5 3600 4000 serini destekler mi Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum.
N Newasky Hectopat Katılım 27 Şubat 2022 Mesajlar 5.204 Çözümler 4 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2022 #15 Alaxel dedi: işlemcim r5 3600 4000 serini destekler mi Genişletmek için tıkla... Darboğaz olur. RTX 4050 dışında umudunuz olmasın. Ama RX 7000 serisine de bakabilirsiniz.
Alaxel dedi: işlemcim r5 3600 4000 serini destekler mi Genişletmek için tıkla... Darboğaz olur. RTX 4050 dışında umudunuz olmasın. Ama RX 7000 serisine de bakabilirsiniz.
Alaxel Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 598 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2022 #16 Araseksi dedi: Sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Newasky dedi: Darboğaz olur. RTX 4050 dışında umudunuz olmasın. Ama RX 7000 serisine de bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yazılımdan dolayı AMD Ekran kartlarından uzak duruyorum İşlemci AMD > İntel ama Ekran kartı Nvidia > AMD
Araseksi dedi: Sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Newasky dedi: Darboğaz olur. RTX 4050 dışında umudunuz olmasın. Ama RX 7000 serisine de bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yazılımdan dolayı AMD Ekran kartlarından uzak duruyorum İşlemci AMD > İntel ama Ekran kartı Nvidia > AMD
Araseksi Hectopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 1.571 Çözümler 3 17 Temmuz 2022 #17 Alaxel dedi: Yazılımdan dolayı AMD Ekran kartlarından uzak duruyorum İşlemci AMD > İntel ama Ekran kartı Nvidia > AMD Genişletmek için tıkla... Ben hangisi ucuzsa onu tercih ediyorum.
Alaxel dedi: Yazılımdan dolayı AMD Ekran kartlarından uzak duruyorum İşlemci AMD > İntel ama Ekran kartı Nvidia > AMD Genişletmek için tıkla... Ben hangisi ucuzsa onu tercih ediyorum.
Alaxel Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 598 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2022 #18 Araseksi dedi: Ben hangisi ucuzsa onu tercih ediyorum. Genişletmek için tıkla... abi ben gerekirse aç kalırım para biriktiririm yine de Nvidia alırım çünkü içim rahat ediyor öbür türlü aman bir şey mi olacak olur mu
Araseksi dedi: Ben hangisi ucuzsa onu tercih ediyorum. Genişletmek için tıkla... abi ben gerekirse aç kalırım para biriktiririm yine de Nvidia alırım çünkü içim rahat ediyor öbür türlü aman bir şey mi olacak olur mu
Araseksi Hectopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 1.571 Çözümler 3 17 Temmuz 2022 #19 Alaxel dedi: Abi ben gerekirse aç kalırım para biriktiririm yine de NVIDIA alırım çünkü içim rahat ediyor öbür türlü aman bir şey mi olacak olur mu? Genişletmek için tıkla... Her zaman öyle olmuyor işte yeri geliyor 100 TL fazla veremiyorsun.
Alaxel dedi: Abi ben gerekirse aç kalırım para biriktiririm yine de NVIDIA alırım çünkü içim rahat ediyor öbür türlü aman bir şey mi olacak olur mu? Genişletmek için tıkla... Her zaman öyle olmuyor işte yeri geliyor 100 TL fazla veremiyorsun.