R5 3600 sistem GTA 5 FPS düşmesi

Tombuldore

Hectopat
Daha fazla  
Sonuçta GTA 5 bu yüzden teknik problemlere alıştım artık fakat 2 gündür anlam veremediğim bu problemi yaşıyorum.
Ortalama aldığım FPS 85-100 arası idi ve durduk yere 55-65 arasında takılıp kalıyordu. Bu hata normalde de oluyordu zaten oynayan biliyordur. Fakat sunucu değiştirdiğimde veya oyunu kapatıp açtığımda düzelen bir hataydı.
2 gündür ise aynı FPS düşüşü; defalarca sunucu değiştirmeme, oyunu kapatıp açmama, dosyalarını doğrulamama rağmen geçmiyor.
Örneğin normalde haritanın ortasında, şehirden uzakta bir yolda 110-120 arası FPS aldığım yerde şu an 70 FPS'yi göremiyorum. En fazla 66 falan oluyor o da fareyi hareket dahi ettirmezsem.
Sorunum oyun içi ayarlarla yükselmiyor hep aynı aralıkta ve dediğim gibi dosya doğrulamayı da denedim.
Sorun özellikle GTA 5 Online'da yaşadığım bir sorun fakat şu an tek oyunculuda da aynı problem var.

SİSTEM
R5 3600
MSI GTX 1060 3G Gaming X
Gskill Trident Z (2x8) 3600Mhz
MSI x570 Gaming Edge Wifi
Corsair Force MP510 (3480mb/2000mb)

Son düzenleme:
Advanced grafiklerdeki şeyler açık mı kapalı mı? Açıksa kapatın onları.
Hepsi kapalı.
Dediğim gibi zaten oyun içi grafik ayarlı bir problemim yok. Haftalardır yüksek FPS aldığım ayarların hepsi olduğu gibi duruyor. Değiştirince de FPS artıp azalmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…