R5 3600 sistem için ekran kartı önerisi

Bütçe
22.000-23.000
Bende 4070 var 1080p monitör işlemcim R5 3600 darboğaz yapsa bile kasmadığı sürece bir sıkıntı yok benim için o yüzden memnun etmeyene kadar böyle devam tek sorun kartı tam gücüyle kullanamamak.

Full grafik ve DSR'yi açınca durum nedir problem yaşadın mı?

Komple 32 GB RAM ve anakartı neden çöpe atayım ki (mecazi anlamda). DDR4 şu an bile çok iyi bir teknoloji.
Hocam konu DDR4 ile alakalı değil ki. Ben tabii anladım sizin dediğinizi ama biraz hem ayranım dökülmesin olayına geliyor. Siz tofaşa porsche motoru takmaya çalışıyorsunuz böyle yaparak 4070 - 4070 Ti aldığınızda Ryzen 5 3600 ile minimum %20’lik darboğaz yaşayacaksınız. Yani 4000 serisine geçmek istiyorsanız en azından işlemciyi de o doğrultuda yükseltmeniz gerekiyor. Ama yukarıdaki arkadaşın dediği gibi en azından Ryzen 7 5800X3D alırsanız o darboğazı azaltmış olursunuz. Ama bu %20-30 darboğaz sizin için problem değilse tabii ki güle güle kullanın

İşlemci değiştirmicem demiyorum ki zaten konu başlığında ekran kartı önerisi sordum. Marka takıntısına kalmaya gerek var mı diye. Moderatörler sağ olsun konu başlığı normalde ekran kartı önerisiydi bu işlemcide kalmayacağım. Amacım bu ekran kartı bu marka alınır mı diye sormaktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…