Sistem bu, üzerine bir de ekran kartı eklemek istiyorum 2060 veya 5700 XT ama kararsız kaldım, 5000 serisi için sorun çıkartıyorum yorumları gördüm. Sizce ekran kartı olarak ne almalıyım ayrıca sistem için önerebileceğiniz başka bir şey var mı?
Sistem bu, üzerine bir de ekran kartı eklemek istiyorum 2060 veya 5700 XT ama kararsız kaldım, 5000 serisi için sorun çıkartıyorum yorumları gördüm. Sizce ekran kartı olarak ne almalıyım ayrıca sistem için önerebileceğiniz başka bir şey var mı?
Teknik Özellikler Ürün Adı : Aerocool Airhawk Duo Kasa Rengi : Siyah Kasa İç Boyası : Siyah Kasa Tipi : Mid Tower Desteklenen Anakart Tipi : ATX, Micro-ATX, Mini-ITX Güç Kaynağı Konumu : Altta Fan Yuvası : 8 x 12cm veya 5 x 12cm ve 2 x...
Dark GUARDIAN, 4x12CM Dual Ring RGB LED Fan, Full Mesh Ön Panel, T-Glass Süper ATX Oyuncu Kasası !Ezber Bozan Tasarımı, 4mm T-Glass Cam Yan Paneli, Ultra Geniş İç Hacimli Yapısı ile Oyuncuların Yeni TercihiEzber Bozan Tasarım ; Dark GUARDIAN !Kaliteyi bilen kullanıcıların yeni seçimi yüksek...
Ranker Cygnus v2 Siyah Tempered Glass ARGB USB 3.0 ATX Mid Tower Gaming Kasa fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun