En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
Deep Cool LS520 RGB Sıvı Soğutma 240 MM en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
www.n11.com
Ekran kartı olarak da ikinci el RX 6700 XT alabilirsiniz.
Monitörünüzün çözünürlüğü nedir? Eğer 2K ise ve uzun süre parça değiştirmeyecekseniz böyle bir şey de yapabilirsiniz.
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
Deep Cool LS520 RGB Sıvı Soğutma 240 MM en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
www.n11.com
Ekran kartı olarak da ikinci el RX 6700 XT alabilirsiniz.
Monitörünüzün çözünürlüğü nedir? Eğer 2K ise ve uzun süre parça değiştirmeyecekseniz böyle bir şey de yapabilirsiniz.
1080p 240hz monitör kullanıyorum fps tarzında oyunlar oynadığım için 1080p olacak şekilde söylerseniz sevinirim 2k geçmeyi düşünmüyorum.
kafamda 3060ti var ama rx daha önce kullanmıştım yazılım güncellemelerinden sorun yaşamıştım hep o yüzden rx geçme taraftarı değilim aslında
1080p 240Hz monitör kullanıyorum FPS tarzında oyunlar oynadığım için 1080p olacak şekilde söylerseniz sevinirim 2K geçmeyi düşünmüyorum.
Kafamda 3060 Ti var ama RX daha önce kullanmıştım yazılım güncellemelerinden sorun yaşamıştım hep o yüzden RX geçme taraftarı değilim aslında
R5 5600 sıfır olarak zaten 3000 TL hocam, 32 GB Ram’i de 1800 TL’ye alabiliyorken 300 TL için 2. El alınmaz bence. Ayrıca 3070 ti için ikinci elde 8000 TL ve altına bolca ilanlar var.
R5 5600 sıfır olarak zaten 3000 TL hocam, 32 GB Ram’i de 1800 TL’ye alabiliyorken 300 TL için 2. El alınmaz bence. Ayrıca 3070 ti için ikinci elde 8000 TL ve altına bolca ilanlar var.