A A.Coban Femtopat Katılım 14 Mart 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2021 #1 Mavi ekran hatası alıyorum Minidump dosyalarım bunlar. Memtes86 ile RAM taraması yaptım RAM'lerde sorun gözükmedi. Format attım yine düzelmedi. Sistem özelliklerim: Anakart B450M Bazooka Max Wi-Fi İşlemci Ryzen 5 3600. RAM Corsair 2400MHz. SSD Samsung 850EVO SATA. Ekran kartı GTX970. HDD Western Digital 1TB Blue. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Nisan 2021
Mavi ekran hatası alıyorum Minidump dosyalarım bunlar. Memtes86 ile RAM taraması yaptım RAM'lerde sorun gözükmedi. Format attım yine düzelmedi. Sistem özelliklerim: Anakart B450M Bazooka Max Wi-Fi İşlemci Ryzen 5 3600. RAM Corsair 2400MHz. SSD Samsung 850EVO SATA. Ekran kartı GTX970. HDD Western Digital 1TB Blue.
The G.O.A.T Megapat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 6.575 Makaleler 1 Çözümler 70 23 Nisan 2021 #2 Bütün dökümlere baktım. Logitech yazılımlarını kaldır. MSI Global BIOS güncelle. 7C87V15 şu sürüme güncelleyeceksin. Yanında beta olmasın. DISM Aracıyla Windows 10 Onarma Rehberi - Technopat DISM komutlarını uygula. Disklerinin HD Tune ile health sekmesini paylaş ve error scan yap quick scan olmadan. Memory corruption ve MEMORY_MANAGEMENT hatası var. Diskte sorun olabilir. RAM'ler temizse. DDU ile ekran kartı sürücünü kaldırıp en son WHQL sürüm kur. DDU ile Sürücü Kaldırma Rehberi Spotify kaldır. Xbox kolunu sistemden çıkart. Easy Anti-Cheat kaldır. Sanal makine yazılımlarını kaldır. Başka bir kol bağlıysa onu da çıkart. Windows Defender devre dışı bırak. Origin kaldır. Artı 0 Eksi
Bütün dökümlere baktım. Logitech yazılımlarını kaldır. MSI Global BIOS güncelle. 7C87V15 şu sürüme güncelleyeceksin. Yanında beta olmasın. DISM Aracıyla Windows 10 Onarma Rehberi - Technopat DISM komutlarını uygula. Disklerinin HD Tune ile health sekmesini paylaş ve error scan yap quick scan olmadan. Memory corruption ve MEMORY_MANAGEMENT hatası var. Diskte sorun olabilir. RAM'ler temizse. DDU ile ekran kartı sürücünü kaldırıp en son WHQL sürüm kur. DDU ile Sürücü Kaldırma Rehberi Spotify kaldır. Xbox kolunu sistemden çıkart. Easy Anti-Cheat kaldır. Sanal makine yazılımlarını kaldır. Başka bir kol bağlıysa onu da çıkart. Windows Defender devre dışı bırak. Origin kaldır.