R5 3600 sistem Minecraft'ta düşük FPS veriyor

İşletim sistemi
Windows 10

Re1

Hectopat
Daha fazla  
RAM
Corsair Vengeance RGB Pro 16 GB (2x8)
Ekran kartı
MSI RTX 2060 Ventus XS 6G
Anakart
MSI MPG B550 Gaming Plus
İşlemci
AMD Ryzen 5 3600
Öncelikle merhabalar. Minecraft 1.18.2 versiyonunda ayarları en yükseğe çeksem de, en düşüğe çeksem de başlatma seçeneğinde RAM kullanımını falan yükselttim ne yaparsam yapayım 70 üstüne çıkmıyor. 70 üstü dediğimde sabit değil zaten bir 40 oluyor bir 30 oluyor bir 50 oluyor. 70 üstüne çıkıyorsa bile sabit olarak yere bakınca çıkıyor.

Hocam belki işinize yarar arkadaşta çözülmüş belki sizde de çözülür Çözüldü: RTX 3060 sistem Minecraft'ta düşük FPS veriyor

O gösterdiği ayar kısmındaki yeri bende yaptım hatta diğer oyunlar içinde kullanıyorum yüksek performans ayarlarını ancak işe yaramadı zaten işlemcimin kendi ekran kartıda yok hocam

O gösterdiği ayar kısmındaki yeri bende yaptım hatta diğer oyunlar içinde kullanıyorum yüksek performans ayarlarını ancak işe yaramadı zaten işlemcimin kendi ekran kartıda yok hocam.

Hocam az önce bende 1.18.2 sürümünde oyuna girdim 1.18.1 de 90 FPS alan bilgisayar şimdi 10 FPS zor görüyor size son bir tavsiye vereceğim OptiFine kurmak OptiFine Download

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…