Kasayı almadan önce işlemci fanına karar vermek gerek çünkü işlemci fanı kule tipi alırsan kasaya sığmayabiliyor bazen. Eğer benim dediğim kule tipi Cooler Master 212 Spectrum modelini alırsan enine geniş bir kasa gerekiyor. Sıvı soğutma alacaksan da destekleyen bir kasa lazım. Bende kasa alırken bütçem kısıtlıydı. Teknobiyotik'in outlet reyonundan aldım. 900 TL normalde Aerocool Airhawk Duo . 300 TL'ye aldım. Sadece önde 2x20 cm fan yerine 2x12 cm fan geldi. O kadar memnunum ki kasa püfür püfür. 50-60 dereceyi geçmiyor yük testlerinde işlemci.
Ek olarak atx bir kasa almanı öneririm şiddetle. İlerde yükseltme yapmak istersen atx bir anakart ile kasa derdin olmaz. Daha derin ve geniş olduğu için havalandırma sistemi çok fark eder.
Piyasası normalde 800-900 TL bandında bu şekilde 300 TL .
Bilgisayar kasa fiyatları GittiGidiyor'da! Bilgisayar kasa modellerini incelemek ve ücretsiz kargo avantajıyla hemen sahip olmak için tıklayın.
Piyasası normalde 700-800 TL bandında bu şekilde 300 TL .
Dark Bilgisayar kasa fiyatları GittiGidiyor'da! Bilgisayar kasa modellerini incelemek ve ücretsiz kargo avantajıyla hemen sahip olmak için tıklayın.