GTX 1660 Ventus yerine 1660 Super Gaming X'e bakmanızı öneririm RGB takıntınız yok ise RAM'de daha ucuza bulabilirsiniz. Anakart olarak tabii ki fark vardır ama çok hayat kurtarıcı bir fark olduğunu bilmiyorum ekstra olarak arkadaşlar yazar altıma zaten o sebepten ASUS TUF'ın B450 anakartına yönelmenizi öneririm fiyattan düşmek için. SSD gerçekten güzel. Kasa yerine Corsair 275R airflow öneririm toz filtresi var ve önü açık daha rahat hava alır sirkülasyonu çok daha iyi. Monitör için kullandığın programa oynadığın oyuna göre değişkenlik gösterebilir o sebepten yorumum yok. (Ekstra olarak eğer bütçen var ise kaliteli hava soğutucusu veya Corsair'ın tek fanlı sıvı soğutması çneririm işlemcin önemli çok büyük fark olduğunu göreceksin.
Aslında bu sistemi topladım bitti, ama ileriye yönelik düşündüm biraz bu sene bütçem bu kadar gelecek yıl RTX 2070 ve 5600 güncellemesi yapmayı düşünüyorum.
Inno3D GTX1660 Ti Twin x2 192 Bit GDDR6 6 GB Ekran Kartı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Inno3D GTX1660 Ti Twin x2 192 Bit GDDR6 6 GB Ekran Kartı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.