R5 3600 sistem oyunda 90 derecelere ulaşıyor

loviski

Femtopat
Daha fazla  
PC'den çok fazla anlayan birisi değilim o yüzden sizlere sokmak istiyorum. Masaüstü PC kullanıcısıyım RTX 3060 ekran kartı AMD Ryzen 5 3600 6-Core işlemci 8 GB RAM 500 GB SSD mevcut geri kalan bilgileri aşağıya koydum. Bu PC 3 yıldır elimde Rider 3, Ark gibi oyunlara girdiğimde ısı 80/90 dereceye çıkıyor macunu yeniledim temizliğini yaptım lakin durum aynı.

Dosya Ekleri

• Görev Yöneticisi 14.03.2025 20_22_32.png
    49,5 KB · Görüntüleme: 28
  • Sistem Bilgisi 14.03.2025 20_21_38.png
    59,9 KB · Görüntüleme: 24
Hangi bileşen 90 derece görüyor. İşlemci mi ekran kartı mı?

Yazım hatası bi tık korkuttu. Herneyse bunun birçok nedeni var en önemlisi ekran kartındaki macunu yenilemen, kasanın hava alan bir yerde olması, egsoz fanının doğru takılması gibi nedenler.

Oha diş macunu mu sürdün o sıcaklık ne? Kasanın hava silkülasyonu iyi mi? Denetim Masası'ndan güç tasarrufuna almayı deneyebilirsin.

Yazım hatası bi tık korkuttu. Herneyse bunun birçok nedeni var en önemlisi ekran kartındaki macunu yenilemen, kasanın hava alan bir yerde olması, egsoz fanının doğru takılması gibi nedenler.
macunu 11 gün önce yeniledim kasa masanın üstünde duruyor ve yanı açık

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…