R5 3600 sistem tavsiyesi

Bütçe
4000

atesomerfaruk52

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,
Elimde SSD HDD ve kasam mevcut geriye kalan.
İşlemci RAM ekran kartı anakart ve güç kaynağı hakkında tavsiyelerinize ihtiyacım var. RAM güç kaynağı ve işlemciyi ben seçtim fakat daha iyi bildiğiniz fiyat performans ürünü varsa yorumlarınıza açığım. Tavsiye edeceğiniz parça 2.eli ucuzsa bana uyar 2.el tavsiyelerinede açığım. Bütçem 4 bin belki biraz 4 bin üstü koyduğum parçalarla birlikte.
Şimdiden teşekkürler.

20200323_160859.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Böylece 4150 TL tutuyor. Benim tavsiyem işlemciden kısıp ekran kartını daha iyi alın.
boutiqueId=411304&utm_source=aff_t&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_urun_listeleme&adjust_tracker=ejav2ha_253g15b&adjust_campaign=akakce_urun_listeleme&v=1.97.2

Ekran kartının tek fanı tam devirde dönmüyor ama çok sıkıntı yaratacak birşey değil.

Ekran kartı olarak yazın zaten 1080ti geçmeyi düşünüyorum. Anakart 3200 mhz ramleri destekler mi O.C bulunuyor mu?
Böylece 4150 TL tutuyor. Benim tavsiyem işlemciden kısıp ekran kartını daha iyi alın.
boutiqueId=411304&utm_source=aff_t&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_urun_listeleme&adjust_tracker=ejav2ha_253g15b&adjust_campaign=akakce_urun_listeleme&v=1.97.2

Ekran kartının tek fanı tam devirde dönmüyor ama çok sıkıntı yaratacak birşey değil.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı