R5 3600 Sistem tavsiyesi

Niels

Centipat
Sistem topladım parçalar birbiriyle uyumlu olup olmadığını öğrenmek istiyorum, yardımcı olursanız çok makbule geçer.

Anakart:
MSI B450M-A PRO Max 4133MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 HDMI DVI mATX Anakart
İşlemci:
AMD Ryzen 5 3600 3.6GHz 35MB Önbellek 6 Çekirdek AM4 7nm İşlemci
RAM:
Corsair 16 GB (2x8GB) Vengeance LPX Siyah 3000MHz CL16 DDR4 Dual Kit RAM
Ekran Kartı:
Gigabyte GeForce GTX 1660 Super OC 6 GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı (Bu ürünü sipariş verdim indirimde yakaladım)
SSD:
HyperX Fury 240GB 3D SATA 3 SSD (500 MB Okuma / 500 MB Yazma)
Kasa:
Thermaltake V200 600W 80Plus 3X Pure Plus RGB Fanlı Midtower Gaming Kasa

Öncelikle anakart nasıldır iyi midir? Malum ekran kartını sipariş verdim yan parçalarda bunlar birbiriyle uyumunu öğrenmek istiyorum iyi günler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aslında 6000 TL' ydi bütçem malum dolar, virüs gibi etmenlerden aşmak durumunda kaldım. Ekran kartı hariç bütçem 4300-4500 civarı. (Ekran kartınıda 2.069 tl'ye aldım. toplam bütçe 6300 6400 civarına denk geliyor )

Daha kaliteli bir kasa ve dahili olmayan bir PSU tercih edebilirsiniz ve depolama yetersiz gibi

Bu fiyatlar dahilinde kasa ve psu öneriniz nedir?

Bu sistemi İtopya üzerinden topladım bütçeme göre stok kalmamış, olan stoklar çok pahalı bulamadım.

Depolamayı daha sonra yükseltirim diye düşünüyorum.

Şu şekilde daha mantıklı:

Bütçe aşıyorsa alternatif PSU:

Bütçe aşmıyorsa Gold GD modelini alın kesinlikle.

Öncelikle öneriniz için teşekkür ederim. Benim düşüncem böyle tek tek farklı yerlerden ziyade ileride oluşacak sorunlardan ne bileyim bi sıkıntı olur tek tek bu sitelerle uğraşmamak için mesala tek bir satıcı üzerinden almak ve hazır bir şekilde(kendim montaj yapmayıda bilmiyorum) farklı farklı yerlerden almak içime sinmiyor. güven vb sorunlarda önemli tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…