Yavaş yavaş para biriktiriyorum ve toplu almak yerine zaten toplama olacağı için parçaları tek tek sipariş vermeye karar verdim. Önemli olarak birkaç nokta var. Kıbrıs'ta yaşıyorum bu yüzden pek fazla buraya getiren site yok. Hepsiburada getiriyor ama bazı ürünleri getirmiyor sayılı ürünler. Anakart RAM slotu 4 tane istiyorum çünkü 2x8'i ileride arttırmayı düşünüyorum, ya da 1x16 olabilir. Bütçeye gelirsek belirli bir bütçe yok zamanla para biriktirip alacağım için ona göre para biriktireceğim, zamandan kastım 1 2 ay çok değil. Bu yüzden ne kadar ucuz o kadar iyi olur. Ucuz olacak diye kötü markaları istemiyorum. Ekran kartı almayı düşünmüyorum. Ekran kartı olarak 1030. 1050 önerebilirsiniz. Daha sonra 2060 almayı düşünüyorum. Kullanım alanı daha çok render daha sonra oyun. Parçalardan sipariş vereceklerimin bazıları;
Sevgili dostum bu ekran kartı modellerinde özellikle Nvidia'da hangi seri olursa olsun son iki rakamı çok önemli. Yukarıdaki arkadaşa katılıyorum eğer gtx 1030 vey gtx 1050 sıfır alacaksan bence de alma ikinci el rx580 falan al. AMD'nin giriş ve orta segment ekran kartları fiyat / performans açısından aynı segmentte Nvidia ekran kartlarına nazaran daha makul duruyor.
Yavaş yavaş para biriktiriyorum ve toplu almak yerine zaten toplama olacağı için parçaları tek tek sipariş vermeye karar verdim. Önemli olarak birkaç nokta var. Kıbrıs'ta yaşıyorum bu yüzden pek fazla buraya getiren site yok. Hepsiburada getiriyor ama bazı ürünleri getirmiyor sayılı ürünler. Anakart RAM slotu 4 tane istiyorum çünkü 2x8'i ileride arttırmayı düşünüyorum, ya da 1x16 olabilir. Bütçeye gelirsek belirli bir bütçe yok zamanla para biriktirip alacağım için ona göre para biriktireceğim, zamandan kastım 1 2 ay çok değil. Bu yüzden ne kadar ucuz o kadar iyi olur. Ucuz olacak diye kötü markaları istemiyorum. Ekran kartı almayı düşünmüyorum. Ekran kartı olarak 1030. 1050 önerebilirsiniz. Daha sonra 2060 almayı düşünüyorum. Kullanım alanı daha çok render daha sonra oyun. Parçalardan sipariş vereceklerimin bazıları;
MSI B450M-A PRO MAX AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Sapphire RX5500 XT Pulse 11295-01-20G 128 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
En ucuz SanDisk Ultra 3D SDSSDH3-500G-G25 SATA 3.0 2.5" 500 GB SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! SanDisk Ultra 3D SDSSDH3-500G-G25 SATA 3.0 2.5" 500 GB SSD özelliklerini incele, 1.990,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Aerocool Shard RGB Full Acrylic AE-SHRD-500 500 W Led Panel ATX Oyuncu Kasa arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.