F Fatih A Hectopat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 1.341 Çözümler 5 14 Ocak 2021 #11 Cangg dedi: TUF'un yenilenmiş versiyonlarında sorun düzeltildi. Genişletmek için tıkla... Pardon onu unuttum. Şuan satılan hepsine yaptılar mı onu?
Cangg dedi: TUF'un yenilenmiş versiyonlarında sorun düzeltildi. Genişletmek için tıkla... Pardon onu unuttum. Şuan satılan hepsine yaptılar mı onu?
Cangg Hectopat Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 612 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2021 #12 Fatih A dedi: Pardon onu unuttum. Şuan satılan hepsine yaptılar mı onu? Genişletmek için tıkla... Eski model hala satılıyor olabilir fakat üretimi durdu. Büyük ihtimalle her yerde şu an yenilenmişi vardır.
Fatih A dedi: Pardon onu unuttum. Şuan satılan hepsine yaptılar mı onu? Genişletmek için tıkla... Eski model hala satılıyor olabilir fakat üretimi durdu. Büyük ihtimalle her yerde şu an yenilenmişi vardır.
F Fatih A Hectopat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 1.341 Çözümler 5 14 Ocak 2021 #13 Cangg dedi: Eski model hala satılıyor olabilir fakat üretimi durdu. Büyük ihtimalle her yerde şu an yenilenmişi vardır. Genişletmek için tıkla... Bilmiyordum. Sağolun.
Cangg dedi: Eski model hala satılıyor olabilir fakat üretimi durdu. Büyük ihtimalle her yerde şu an yenilenmişi vardır. Genişletmek için tıkla... Bilmiyordum. Sağolun.