R5 3600 sistemde fare takılması

Açtım ama sorun devam ediyor şöyle bir durum mevcut ek olarak, 2 adet mouse var birisi anakart 3.0 portlarında hiç çalışmıyor diğeri %99 oranında donuyor, 2.0 a takınca birisi donarak diğeri düzgün çalışıyor fakat oyuna gelince diğeri de donmaya başlıyor. Kasanın 3.0 portuna takınca düzgün ama oyuna girince yine donmalar başlıyor. İki sefer inaccessible boot device hatası aldım oyunları SSD yerine HDD'ye yükleyip denedim takılmalar devam etti.

Hocam sizin sorun donanımsal değil galiba. Benimki oyunda donmuyor.

Sorun donanımsal olma ihtimali yüksek. Öncelikle sisteme temiz Windows 10 kur sonrasında sürücüleri yükleyip oyunu indir ve dene. Böylelikle yazılımsal olma ihtimalini elemiş oluruz. Eğer sorun devam ederse farklı güç kaynağı ile test et. Hala devam ediyor ise güç kaynağını elemiş oluruz. Sıra anakart test etmekte bunuda farklı bir anakart ile test etmenizi öneririm. Bu adımlar sonrası sorunu bulma ihtimalimiz yüksek. Yada bu işlerden anlamıyorsanız garantiye yollayın.

Kablolu mouse ile şimdi deneme fırsatını bulabildim. Sorun gözükmüyor hiç bir donma yaşamadım kablolu mouse ile. Şimdi kablosuzlar laptopta sorunsuz çalışıyor ama kasada çalışmıyor buna rağmen kasada sorun yok diyebilir miyiz çünkü kablolu sorunsuz çalışıyor.

Oyunlarda deneyin 1-2 gün sorun olmazsa kullanmaya devam edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…