Arkadaşlar çok uzun bir zamandır yaşıyorum ama artık gerçekten çok rahatsız edici düzeylere gelen bir sorunum var. Oyunlarda yüksek ayarlarda dahi olsam görüntüm puslu ve garip bir şekilde bulanık görünüyor ekran kartımdan olduğunu düşünüp driverlarımı sıfırladım herhangi performans sorunum yok fakat anlamsız şekilde görüntü çok iğrenç görünüyor. Bu durumu artık çözmek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim. Gerçekten düzgün cevaplara ihtiyacım var yardımcı olabilecek kişileri etiketlemeniz iyi olur.
Denediğim çözümler.
Görüntü driverlarımı DDU ile sıfırlayıp tekrar kurmak.
Farklı bir bilgisayarda denedim sonuç aynı monitörü değiştirmem gerek sanırım artık güncelleme vakti gelmiş konu kilitlenebilir herhangi çözüm yolu yok mecburen güncel bir monitöre geçeceğim teşekkürler bu sorunu yaşayan arkadaşlara önerimde aynı şekilde olacaktır iyi forumlar.
Görüntü bana normal gibi geldi. Monitörünüzde sorun olabilir mi? Sadece ikinci fotoğrafta, kenarlarda çember şeklinde bir pus var bana gözüken. Onun dışında bir sorun yok gibi.
Ek: İkinci fotoğraftaki bana gözüken pus da güneş efekti.
Görüntü bana normal gibi geldi. Monitörünüzde sorun olabilir mi? Sadece ikinci fotoğrafta, kenarlarda çember şeklinde bir pus var bana gözüken. Onun dışında bir sorun yok gibi.
Ek: İkinci fotoğraftaki bana gözüken pus da güneş efekti.
Sizin sorununuz bence monitör. Görüntü bende normal. Zaten masaüstü de aynıysa kesin monitör. Monitörü sıfırlamayı deneyebilirsiniz. Ayarlarını varsayılana getirin. AMD üzerinden de renk ayarlarını kapatın.
Sizin sorununuz bence monitör. Görüntü bende normal. Zaten masaüstü de aynıysa kesin monitör. Monitörü sıfırlamayı deneyebilirsiniz. Ayarlarını varsayılana getirin. AMD üzerinden de renk ayarlarını kapatın.
Görüntü ayalarım bozuk vesaire olabilir mi çünkü driver yüklü değilken daha düzgün renkler görüyorum fakat driveri yükleyince örnek veriyorum siyahlar gri tonlarında görünüyor.
Görüntü ayalarım bozuk vesaire olabilir mi çünkü driver yüklü değilken daha düzgün renkler görüyorum fakat driveri yükleyince örnek veriyorum siyahlar gri tonlarında görünüyor.
Denedim fakat görüntü hala aynı monitör ayalarlarımı resetledim. Ayrıca Adrenalin'e menüden factory reset attım fakat sonuç değişmedi, üzücü oldu biraz. Herhangi farklı çözüm yolu vesaire yok mudur bu işin? Yoksa monitörü değiştirmem mi gerek?