Arkadaşlar çok uzun bir zamandır yaşıyorum ama artık gerçekten çok rahatsız edici düzeylere gelen bir sorunum var. Oyunlarda yüksek ayarlarda dahi olsam görüntüm puslu ve garip bir şekilde bulanık görünüyor ekran kartımdan olduğunu düşünüp driverlarımı sıfırladım herhangi performans sorunum yok fakat anlamsız şekilde görüntü çok iğrenç görünüyor. Bu durumu artık çözmek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim. Gerçekten düzgün cevaplara ihtiyacım var yardımcı olabilecek kişileri etiketlemeniz iyi olur.
Denediğim çözümler.
Görüntü driverlarımı DDU ile sıfırlayıp tekrar kurmak.
Farklı bir bilgisayarda denedim sonuç aynı monitörü değiştirmem gerek sanırım artık güncelleme vakti gelmiş konu kilitlenebilir herhangi çözüm yolu yok mecburen güncel bir monitöre geçeceğim teşekkürler bu sorunu yaşayan arkadaşlara önerimde aynı şekilde olacaktır iyi forumlar.
Denedim fakat görüntü hala aynı monitör ayalarlarımı resetledim ayrıca adrenaline menüden factory reset attım fakat sonuç değişmedi üzücü oldu biraz herhangi farklı çözüm yolu vesaire yok mudur bu işin yoksa monitörü değiştirmemmi gerek.
Monitör değişimi gerekebilir, panel TN yani eski düzen panel. Ama sorun olmadıkça böyle sorunlar çıkarmaması gerekir. Yeni mi aldınız monitörü? En kesin çözüm başka bilgisayarda sizin monitörü denemek ya da sizin bilgisayarda başka bir monitör denemek.
Farklı bir bilgisayarda denedim sonuç aynı monitörü değiştirmem gerek sanırım artık güncelleme vakti gelmiş konu kilitlenebilir herhangi çözüm yolu yok mecburen güncel bir monitöre geçeceğim teşekkürler bu sorunu yaşayan arkadaşlara önerimde aynı şekilde olacaktır iyi forumlar.