Çözüldü R5 3600 sistemde görüntü bulanık gözüküyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Furkan Çal

Hectopat
Daha fazla  
RAM
16 GB
SSD veya HDD modeli
Corsair MP 510
Ekran kartı
Gigabyte RX570
Anakart
Msı B450 M A PRO MAX
İşlemci
R5 3600
Arkadaşlar çok uzun bir zamandır yaşıyorum ama artık gerçekten çok rahatsız edici düzeylere gelen bir sorunum var. Oyunlarda yüksek ayarlarda dahi olsam görüntüm puslu ve garip bir şekilde bulanık görünüyor ekran kartımdan olduğunu düşünüp driverlarımı sıfırladım herhangi performans sorunum yok fakat anlamsız şekilde görüntü çok iğrenç görünüyor. Bu durumu artık çözmek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim. Gerçekten düzgün cevaplara ihtiyacım var yardımcı olabilecek kişileri etiketlemeniz iyi olur.
Denediğim çözümler.
  • Görüntü driverlarımı DDU ile sıfırlayıp tekrar kurmak.
  • Ayarları kurcalamak yükseltmek.
  • Bilgisayarı sıfırlamak.
  • DisplayPort'ları değiştirmek.
  • Renk ve parlaklık ayarları.

Dosya Ekleri

• 20230414215051_1.jpg
    344,4 KB · Görüntüleme: 62
  • 20230414215133_1.jpg
    350,6 KB · Görüntüleme: 54
  • 20230414215157_1.jpg
    400,1 KB · Görüntüleme: 60
  • 20230414215410_1.jpg
    319,5 KB · Görüntüleme: 61
  • 20230414215517_1.jpg
    409,3 KB · Görüntüleme: 63
Çözüm
Sanmam ama monitörle ilgili olabildiğince deney yapmanız gerek

Anladım teşekkürler

Farklı bir bilgisayarda denedim sonuç aynı monitörü değiştirmem gerek sanırım artık güncelleme vakti gelmiş konu kilitlenebilir herhangi çözüm yolu yok mecburen güncel bir monitöre geçeceğim teşekkürler bu sorunu yaşayan arkadaşlara önerimde aynı şekilde olacaktır iyi forumlar.

Monitör değişimi gerekebilir, panel TN yani eski düzen panel. Ama sorun olmadıkça böyle sorunlar çıkarmaması gerekir. Yeni mi aldınız monitörü? En kesin çözüm başka bilgisayarda sizin monitörü denemek ya da sizin bilgisayarda başka bir monitör denemek.

Anladım teşekkürler

Farklı bir bilgisayarda denedim sonuç aynı monitörü değiştirmem gerek sanırım artık güncelleme vakti gelmiş konu kilitlenebilir herhangi çözüm yolu yok mecburen güncel bir monitöre geçeceğim teşekkürler bu sorunu yaşayan arkadaşlara önerimde aynı şekilde olacaktır iyi forumlar.

Son düzenleme:
Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…