Kutty Hectopat Katılım 2 Şubat 2021 Mesajlar 463 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2021 #1 RAM 16 GB XPG RAM (2x8) SSD veya HDD modeli Kioxia Exceria Ekran kartı RTX 2060 ROG STRIX Anakart B450M-K II İşlemci R5 3600 Arada bir böyle yenile yaptığım zaman simgeler geç yükleniyor. Eski laptopumda her yenile yaptığımda boyle geç yukluyordu ben de o yuzden şu an bu konuyu açıyorum. Acaba PC ara sıra tıkanıyor mu ne oluyor? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Arada bir böyle yenile yaptığım zaman simgeler geç yükleniyor. Eski laptopumda her yenile yaptığımda boyle geç yukluyordu ben de o yuzden şu an bu konuyu açıyorum. Acaba PC ara sıra tıkanıyor mu ne oluyor? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
AXCHNEER Megapat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 7.404 Makaleler 2 Çözümler 64 17 Aralık 2021 #2 Bence geç yüklenmiyor. Sadece sık yaptığınız zaman önbellek yüzünden birkaç milisaniye daha fazla bekliyorsunuz. Artı 0 Eksi
Bence geç yüklenmiyor. Sadece sık yaptığınız zaman önbellek yüzünden birkaç milisaniye daha fazla bekliyorsunuz.
KS KS Kutty Hectopat Katılım 2 Şubat 2021 Mesajlar 463 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2021 #3 AXCHNEER dedi: Bence geç yüklenmiyor. Sadece sık yaptığınız zaman önbellek yüzünden birkaç milisaniye daha fazla bekliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Yok hocam uzun bir aradan sonra ilk defa yaptığım zaman da oluyor. Artı 0 Eksi
AXCHNEER dedi: Bence geç yüklenmiyor. Sadece sık yaptığınız zaman önbellek yüzünden birkaç milisaniye daha fazla bekliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Yok hocam uzun bir aradan sonra ilk defa yaptığım zaman da oluyor.
AXCHNEER Megapat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 7.404 Makaleler 2 Çözümler 64 17 Aralık 2021 #4 Kutty dedi: Yok hocam uzun bir aradan sonra ilk defa yaptığım zaman da oluyor. Genişletmek için tıkla... Yine önbellekteki verinin silinmesinden kaynaklanıyor. Sıkıntı yok hocam. Artı 0 Eksi
Kutty dedi: Yok hocam uzun bir aradan sonra ilk defa yaptığım zaman da oluyor. Genişletmek için tıkla... Yine önbellekteki verinin silinmesinden kaynaklanıyor. Sıkıntı yok hocam.