Ç Çağrıandc Femtopat Katılım 30 Ocak 2022 Mesajlar 87 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2022 #1 Ryzen 5 3600, ASUS Prime X570-P ve ASUS TUF Gaming RX 5700 sisteme Monterey kurmak istiyorum ama yükleme ekranında kalıyor, ılerlemıyor. Görseldeki gibi yarım saattir bekliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Nisan 2022
Ryzen 5 3600, ASUS Prime X570-P ve ASUS TUF Gaming RX 5700 sisteme Monterey kurmak istiyorum ama yükleme ekranında kalıyor, ılerlemıyor. Görseldeki gibi yarım saattir bekliyorum.
e.n.e.s Kilopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 9.891 Makaleler 5 Çözümler 155 5 Nisan 2022 #21 Çağrıandc dedi: Şöyle yaptım: Aynı hatayı verdi. Genişletmek için tıkla... Hocam bu fotoğrafta üstteki 6 çekirdek Ryzen configi hala aynı adında duruyor gözüküyor. Onun adını config yapıp dener misiniz? Diğerini silin. Artı 0 Eksi
Çağrıandc dedi: Şöyle yaptım: Aynı hatayı verdi. Genişletmek için tıkla... Hocam bu fotoğrafta üstteki 6 çekirdek Ryzen configi hala aynı adında duruyor gözüküyor. Onun adını config yapıp dener misiniz? Diğerini silin.
tristessehivernale Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ekim 2017 Mesajlar 12.009 Makaleler 63 Çözümler 170 5 Nisan 2022 #22 tristessehivernale dedi: Varsayılana sıfırlayıp sadece CSM, Secure Boot ve AMD IOMMU kapayın. Above 4G Decoding enabled, Resizable Bar disabled kalsın. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
tristessehivernale dedi: Varsayılana sıfırlayıp sadece CSM, Secure Boot ve AMD IOMMU kapayın. Above 4G Decoding enabled, Resizable Bar disabled kalsın. Genişletmek için tıkla...
KS KS Ç Çağrıandc Femtopat Katılım 30 Ocak 2022 Mesajlar 87 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2022 #23 Bir de bunu değiştirdim. e.n.e.s dedi: Hocam bu fotoğrafta üstteki 6 çekirdek Ryzen configi hala aynı adında duruyor gözüküyor. Onun adını config yapıp dener misiniz? Diğerini silin. Genişletmek için tıkla... Hocam 2 tane vardı 6 çekirdekli olan 1 tanesini yaptım Dediklerinizi yaptım aynı hatayı vermeye devam ediyor Çözümü var mı? Dosya Ekleri image.jpg 194,2 KB · Görüntüleme: 23 Son düzenleme: 5 Nisan 2022 Artı 0 Eksi
Bir de bunu değiştirdim. e.n.e.s dedi: Hocam bu fotoğrafta üstteki 6 çekirdek Ryzen configi hala aynı adında duruyor gözüküyor. Onun adını config yapıp dener misiniz? Diğerini silin. Genişletmek için tıkla... Hocam 2 tane vardı 6 çekirdekli olan 1 tanesini yaptım Dediklerinizi yaptım aynı hatayı vermeye devam ediyor Çözümü var mı?
yusufklncc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ocak 2020 Mesajlar 3.889 Makaleler 22 Çözümler 63 Yer İstanbul 5 Nisan 2022 #24 Diğer dosyalarda uzantı gözüküyor ancak sen adlandırıken silmişsin. Sonuna .plist uzantısını ekle ve tekrar dene. Artı 0 Eksi
Diğer dosyalarda uzantı gözüküyor ancak sen adlandırıken silmişsin. Sonuna .plist uzantısını ekle ve tekrar dene.