R5 3600 sistemde oyun açıldığında oyunlar çöküyor

SonOfChinggis

Femtopat
Daha fazla  
Hangi oyunu açsam aynı durum. 10 saniye açık, 11. saniye çöküyor. Hiçbir şey oynayamıyorum.

Windows 10 R5 3600 RTX 3060 driveri güncelledim işe yaramadı, 2 kez açıp kapattım bilgisayarı fayda sağlamadı. Ayrıca Steam Common Redistributables kendini arka arkaya yüklemeye başladı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne hatası veriyor? ProcMon dosyaları paylaşın.

Hiçbir şey, direk kapanıyor.

Doğru şekilde uyguladığınıza emin misiniz?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu ekrandan sonra ne yapacağımı anlamadım.

Dosya Ekleri

• unknown-215.png
    1,6 MB · Görüntüleme: 27
Bu ekrandan sonra ne yapacağımı anlamadım.
Videoyu dikkatli izleyin. Capture Eventse basın. Ardından uygulamayı açın ve kapanmasını bekleyin. Uygulama hata verip kapandıktan sonra tekrar Capture Eventse basın. Dosyayı nasıl kaydedip paylaşacağınız videoda mevcut.

Yani oyun daha kapanmamış iken ve oyun açıkken capture events e basmayacak mıyım?

Yani oyun daha kapanmamış iken ve oyun açıkken capture events e basmayacak mıyım?
Capture Events'e basın > Oyunu açın > Hata verdikten sonra tekrar Capture Events'e basıp kaydı durdurun. Ardından dosyayı paylaşın.
Bu arada bahsettiğiniz hata oyunun kapanmasına mı sebep oluyor yoksa donmasına mı ? Eğer kapanıyorsa kapandıktan sonra, donuyorsa donduktan sonra Capture Events'e basın.

Artı -1 Eksi
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…