Hangi oyunu açsam aynı durum. 10 saniye açık, 11. saniye çöküyor. Hiçbir şey oynayamıyorum.
Windows 10 R5 3600 RTX 3060 driveri güncelledim işe yaramadı, 2 kez açıp kapattım bilgisayarı fayda sağlamadı. Ayrıca Steam Common Redistributables kendini arka arkaya yüklemeye başladı.
Merhaba, çalışmayan oyunların veya uygulamaların neden çalışmadığını çözmek için yepyeni bir yöntem ile daha karşınızdayız: Process Monitor! Bu yöntemi daha önce Sosyal'de burada FIFA 15 için kullandık ve %100 başarıya ulaştık. Adım adım nasıl bir Process Monitor raporu oluşturulur bakalım...
Merhaba, çalışmayan oyunların veya uygulamaların neden çalışmadığını çözmek için yepyeni bir yöntem ile daha karşınızdayız: Process Monitor! Bu yöntemi daha önce Sosyal'de burada FIFA 15 için kullandık ve %100 başarıya ulaştık. Adım adım nasıl bir Process Monitor raporu oluşturulur bakalım...
Videoyu dikkatli izleyin. Capture Eventse basın. Ardından uygulamayı açın ve kapanmasını bekleyin. Uygulama hata verip kapandıktan sonra tekrar Capture Eventse basın. Dosyayı nasıl kaydedip paylaşacağınız videoda mevcut.
Videoyu dikkatli izleyin. Capture eventse basın. Ardından uygulamayı açın ve kapanmasını bekleyin. Uygulama hata verip kapandıktan sonra tekrar capture eventse basın. Dosyayı nasıl kaydedip paylaşacağınız videoda mevcut.
Capture Events'e basın > Oyunu açın > Hata verdikten sonra tekrar Capture Events'e basıp kaydı durdurun. Ardından dosyayı paylaşın.
Bu arada bahsettiğiniz hata oyunun kapanmasına mı sebep oluyor yoksa donmasına mı ? Eğer kapanıyorsa kapandıktan sonra, donuyorsa donduktan sonra Capture Events'e basın.