F Furkan scofield Kilopat Katılım 21 Temmuz 2019 Mesajlar 176 6 Eylül 2020 #2 Başlıkta dediğim gibi. Neden böyle oluyor? Böyle saniyelik düşüyor, sonra geri toparlıyor. RX 5700 XT ve R5 3600 var. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Eylül 2020
Başlıkta dediğim gibi. Neden böyle oluyor? Böyle saniyelik düşüyor, sonra geri toparlıyor. RX 5700 XT ve R5 3600 var.
PhrasalVerb Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Nisan 2015 Mesajlar 1.258 Çözümler 5 6 Eylül 2020 #3 Sesi açarken oyun bir nevi arka plana atılmış oluyor yani tam ekran çalışamıyor o yüzden anormal bir durum değil. Artı 0 Eksi
Sesi açarken oyun bir nevi arka plana atılmış oluyor yani tam ekran çalışamıyor o yüzden anormal bir durum değil.
KS KS F Furkan scofield Kilopat Katılım 21 Temmuz 2019 Mesajlar 176 6 Eylül 2020 #4 PhrasalVerb dedi: Sesi açarken oyun bir nevi arka plana atılmış oluyor yani tam ekran çalışamıyor o yüzden anormal bir durum değil. Genişletmek için tıkla... Normal yani, hee. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Eylül 2020 Artı 0 Eksi
PhrasalVerb dedi: Sesi açarken oyun bir nevi arka plana atılmış oluyor yani tam ekran çalışamıyor o yüzden anormal bir durum değil. Genişletmek için tıkla... Normal yani, hee.
KS KS F Furkan scofield Kilopat Katılım 21 Temmuz 2019 Mesajlar 176 6 Eylül 2020 #5 yungcarti dedi: Bir çözümü olmadığı için söyleyemem zaten bu kadar basit şeyleri kafaya takmayın. Genişletmek için tıkla... Sizde de yapıyor mu bu rahatsız ediyor beni. Sonuçta o kadar para verdim. Artı 0 Eksi
yungcarti dedi: Bir çözümü olmadığı için söyleyemem zaten bu kadar basit şeyleri kafaya takmayın. Genişletmek için tıkla... Sizde de yapıyor mu bu rahatsız ediyor beni. Sonuçta o kadar para verdim.
İbrahimTatlı Hectopat Katılım 27 Haziran 2020 Mesajlar 790 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2020 #6 Furkan scofield dedi: Sizde de yapıyor mu bu rahatsız ediyor beni. Sonuçta o kadar para verdim. Genişletmek için tıkla... Evet yapıyor kafana takmana gerek yok . Artı 0 Eksi
Furkan scofield dedi: Sizde de yapıyor mu bu rahatsız ediyor beni. Sonuçta o kadar para verdim. Genişletmek için tıkla... Evet yapıyor kafana takmana gerek yok .