Darboğaz yok 1080p de yüksek ayarlarda oynuyorum. Uzun süredir de oynuyordum. Bu aralar çok fazla drop giriyor. Sabitlesem de bir fayda etmiyor önceden 200 FPS'lerde alıyordum. Şimdi 60'a sabitlesem bile drop giriyor.
Kullandığınız sürücüler ile alakalı olabilir. Eğer sürücüleriniz güncelse ve sorun yeniyse eski sürücülere, sürücüleriniz güncel değilse güncel sürücülere geçmenizi öneririm.
Kullandığınız sürücüler ile alakalı olabilir. Eğer sürücüleriniz güncelse ve sorun yeniyse eski sürücülere, sürücüleriniz güncel değilse güncel sürücülere geçmenizi öneririm.
Only driver yapmayın. DDU yazılımı ile tüm driverları kaldırın ki çakışmasın daha sonra temiz bir şekilde software ile birlikte kurun diğer yazılımları da güncellemeyi deneyin.
Only driver yapmayın. DDU yazılımı ile tüm driverları kaldırın ki çakışmasın daha sonra temiz bir şekilde software ile birlikte kurun diğer yazılımları da güncellemeyi deneyin.
Bence oyun içi veya radeon ayarları ile ilgili olabilir. Radeonda 3 farklı profil olur. 1.Valorant oyunu için 2. Genel Bütün oyun profili 3. Genel Ekran diye. O profillerden birinde performansını düşürecek bir özellik açık olabilir