O onaylayınkardesimnickimi Hectopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 62 11 Mart 2021 #21 Winteron dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videoya göre 1080p de zorlanıyor ama besleyebiliyor. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sizlere oyunlarda tekli işlemcinin kullanildiğiyla alakalı bilgiler vermek isterdim ekstra olarak çekirdeklerin tüm kullanım yüzdelerini göstermek isterdim ama zamanım yok. Bu linkte dropların girdiği yerleri izlerseniz görebilirsiniz.
Winteron dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videoya göre 1080p de zorlanıyor ama besleyebiliyor. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sizlere oyunlarda tekli işlemcinin kullanildiğiyla alakalı bilgiler vermek isterdim ekstra olarak çekirdeklerin tüm kullanım yüzdelerini göstermek isterdim ama zamanım yok. Bu linkte dropların girdiği yerleri izlerseniz görebilirsiniz.