R5 3600 sisteme ekran kartı için tavsiye

Bütçe
3000-4000

Ahmet2691

Hectopat
Daha fazla  
İyi akşamlar herkese tavsiyelerinize ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim.
Şimdilik sistemim;
Ryzen 5 3600.
2x8 3200 RAM.
MSI B550 GAMING Edge Wi-Fi.
512 GB Team SSD.
XPG pylon 650W PSU.
Şimdi ekran kartım eksik sadece fiyat aralığım 3000-4000 olur maximum. Normalde ekran kartı için RTX 3060 beklemek istiyorum fakat stok sorununun bu kart için de olacağı ve 3200 TL'den başlayan fiyatlar denilmesine rağmen bu bantlarda satılmayacağı bazı arkadaşlar tarafından belirtilmekte. Şimdi aklımda 2 seçenek var.
1- orta halli (2. el de olabilir) bir ekran kartı alıp stok sorunu az da olsa azalıncaya ve fiyatlar biraz normalleşene kadar kullanmak.
2- 1660s veya zorlayıp RTX 2060 almak.
Sizce hangisi mantıklı olur zaten bayağı oldu bekliyorum mart ve Nisan'a kadar durmak istemiyorum. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi akşamlar herkese tavsiyelerinize ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim.
Şimdilik sistemim;
Ryzen 5 3600.
2x8 3200 RAM.
512 GB Team SSD.
XPG pylon 650W PSU.
Şimdi ekran kartım eksik sadece fiyat aralığım 3000-4000 olur maximum. Normalde ekran kartı için RTX 3060 beklemek istiyorum fakat stok sorununun bu kart için de olacağı ve 3200 TL'den başlayan fiyatlar denilmesine rağmen bu bantlarda satılmayacağı bazı arkadaşlar tarafından belirtilmekte. Şimdi aklımda 2 seçenek var.
1- orta halli (2. el de olabilir) bir ekran kartı alıp stok sorunu az da olsa azalıncaya ve fiyatlar biraz normalleşene kadar kullanmak.
Sizce hangisi mantıklı olur zaten bayağı oldu bekliyorum mart ve Nisan'a kadar durmak istemiyorum. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Alıcaksan RTX 2060 al ama bekle 3050 Ti veya 3060 al.

Fiyat konusunda biraz kararsız kaldım hocam 4000'e çıkar diyen de var 5000 tl ve üstü olur diyen de 5k + fiyatlara çıkabilmem pek mümkün değil.

Çok benzer sistemlere sahibiz benim de radeon rx 570 var, sistemde düşük kalan tek parçada bu. Fiyatlar eskiye nazaran çok artmış, ikinci ele de bulaşamıyorum mining kartlarını vermeye çalışıyorlar.

Hocam en azından sen de kullanabilecek bir kart varmış ben de maalesef hiçbir şey yok spotcu gibi kapalı kutulara bakıp duruyorum maalesef

Şimdilik sistemim;
Ryzen 5 3600.
2x8 3200 RAM.
512 GB Team SSD.
XPG pylon 650W PSU.
1660s alma bu dönemde 30 serileri çıkmışken 1660s bence alınmaz.RTX 2060 al derim ama stok çok bulamadım ben

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı