Arkadaşlar selamlar,
Aşağıda paylaşmış olduğum sistemi kullanıyorum. Ancak kasa içerisindeki hava akışı çok tatmin edici değil. Kasanın üzerinde ilave edilebilecek iki adet fan yeri bulunuyor.
Buraya iki adet kasa fanı eklesem bu güç kaynağı ile sorun yaratır mı (550w)?
Birde öneri kasa fanı tavsiyeniz varsa hayır demem Şimdiden teşekkürler.
Sizin anakartınızda 2 tane fan bağlantısı var, biri sistem için diğeri cpu için. kasadaki fanlar yüzünden ikisi de dolu. Bu yüzden alacağınız fanları ya dönüştürücü kablo ile direk satadan (ya da molexden) güç almasını sağlayacaksınız, ya da araya bir fan kontrolcü koyacaksınız..
Sizin anakartınızda 2 tane fan bağlantısı var, biri sistem için diğeri cpu için. kasadaki fanlar yüzünden ikisi de dolu. Bu yüzden alacağınız fanları ya dönüştürücü kablo ile direk satadan (ya da molexden) güç almasını sağlayacaksınız, ya da araya bir fan kontrolcü koyacaksınız..
Teşekkür ederim, bu detayları bilmiyordum. Fanları alıp takacak yer arar dururdum muhtemelen
Anladığım kadarıyla psu açısından bir problem olmaz, 2 fan + bir de çoklayıcı ile çözebilirim.
Teşekkür ederim, bu detayları bilmiyordum. Fanları alıp takacak yer arar dururdum muhtemelen
Anladığım kadarıyla psu açısından bir problem olmaz, 2 fan + bir de çoklayıcı ile çözebilirim.
Teknik Özellikler EAN : 4710679811307 Bağlantı : 4Pin PWM fan & 4-1Pin ARGB (5V LED) Fan Hızı : 600 ~ 2200rpm ± %10 Max Hava Akışı : 93.97 CFM Max Gürültü Seviyesi : 35.6 dBA Boyut : 120mm (L) x 120mm (W) x 25mm (H) Ürün Kodu : SST-AB120RW-ARGB Silverstone HakkındaSeçkin bir...