R5 3600 sisteme kasa önerisi

Bütçe
700-800 ₺

Mahmut Aksoy

Kilopat
Daha fazla  
İçinde Power Supply olan kasa önerebilir misiniz?
AMD Ryzen 3600.
RX580 8 GB ekran kartı.
16 GB 3000MHz RAM.
B450 S2H anakart.
Sistemim budur. Lütfen sadece kasa önerisinde bulunun diğer parçalar hakkında gene forumdan bir sürü yorum aldım.

AMD Ryzen 3600.
RX580 8 GB ekran kartı.
16 GB 3000MHz RAM.
B450 S2H anakart.
Sistemim budur. Lütfen sadece kasa önerisinde bulunun diğer parçalar hakkında gene forumdan bir sürü yorum aldım.

Sistem çöp ama madem yorum istemiyorsunuz o zaman siz kaybedersiniz.
Bundan daha ucuzunu bulamazsın bu kaliteye.

En sevdiğim laf. :D İnsanların hevesini kırmak konusunda üstümüze yok di mi? 1080p için gayet ideal bir sistem. Bütçeyle alakalı bir olay.
Bence içinde PSU olan kasalardan uzak durun. Çoğunun içindeki PSU pek kaliteli olmuyor yani ayrı ayrı almak bence daha mantıklı.

Benim önerim:

İlla birlikte almak istiyorum diyorsanız diğer arkadaşın da önerdiği Cooler Master MasterBox MB520 güzel bir çözüm gibi.

Dostum bütçe hiç iyi değerlendirilmemiş. R3 3300X alsa artan para ile 1660S alsa daha fazla FPS alacak.
Aradaki farkla GTX 1660S alınabileceğini sanmıyorum. RX 580'e göre çok çok daha pahalı. Ayrıca konu sahibi bu tip şeyler için yorum istemediğini özellikle belirtti. Siz de düzgün bir dille açıklamak yerine saygısızlık yapıyorsunuz.

Aradaki farkla GTX 1660S alınabileceğini sanmıyorum. RX 580'e göre çok çok daha pahalı. Ayrıca konu sahibi bu tip şeyler için yorum istemediğini özellikle belirtti. Siz de düzgün bir dille açıklamak yerine saygısızlık yapıyorsunuz.

Peki hocam öyle olsun şu an hiç tartışamayacağım.

Yorumlarınız için teşekkürler. Sistem ile alakalı konuşursam her sistem attığımda çok “hararetli” bir şekilde olumsuz yorum yapılıyor onu da anlamış değilim😄.İşlemciyi ileriyi düşünerek alıyorum. Ekran kartı ileride bütçe durumuna göre yükseltilecek. Kasa önerilerine bakacağım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı